Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Vogelenzang, Rhenen
Nieuwbouw:
Vogelenzang, Rhenen

Type: Koop
Plaats: Rhenen
Aantal: 250
Soort: Geschakeld
Prijs: € 0 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Utrecht | Rhenen
Info

Locatie Vogelenzang
Op het terrein van de voormalige kalkzandsteen fabriek Vogelenzang en de voormalige busremise van Connexxion ontwikkelt Bouwfonds Ontwikkeling in samenwerking met beleggingsmaatschappij Fortress uit Amsterdam en Van Wijnen Oost B.V. een nieuwbouwplan van ca...

Volledige omschrijving

Locatie Vogelenzang
Op het terrein van de voormalige kalkzandsteen fabriek Vogelenzang en de voormalige busremise van Connexxion ontwikkelt Bouwfonds Ontwikkeling in samenwerking met beleggingsmaatschappij Fortress uit Amsterdam en Van Wijnen Oost B.V. een nieuwbouwplan van ca. 250 woningen en appartementen in verschillende prijsklassen. Prognose start verkoop: eind 2011.

Stedenbouwkundig plan
Er zijn de afgelopen tijd belangrijke stappen gezet voor de ontwikkeling van het Vogelenzangterrein in Rhenen. Het stedenbouwkundig ontwerp is inmiddels definitief vastgesteld. Klik hier om de brochure online te bekijken

Ondertekening samenwerkingsovereenkomst
Op 17 december jl. is de samenwerkingsovereenkomst tussen de gemeente Rhenen en de gezamenlijke marktpartijen (Bouwfonds Ontwikkeling, Van Wijnen en Fortress) ondertekend. Dit houdt in dat partijen een akkoord hebben bereikt over de voorwaarden en dat de daadwerkelijke ontwikkeling van de verschillende woningtypes kan starten. Klik hier voor het artikel in de krant

Wilt u op de hoogte blijven?
Schrijf u vrijblijvend in als belangstellende voor het project Vogelenzang. Wij houden u dan op de hoogte over de verdere ontwikkelingen omtrent dit mooie project. De eerste nieuwsbrief is inmiddels verstuurd, klik hier om de nieuwsbrief te bekijken.

Nog meer weten?
Op de website van de gemeente Rhenen is nog meer informatie over de locatie Vogelenzang te vinden.  
Locatie Vogelenzang
De locatie van project Vogelenzang is met haar ligging de teen van de Grebbeberg en aan de noordkant van de Rijn gelegen in een fantastische groene en waterrijke omgeving. Het plan grenst direct aan de ruim 5 ha bestrijkende waterplas.

Rhenen
Helemaal in het uiterste zuid-oostelijke puntje van de provincie Utrecht ligt de gemeente Rhenen. Een historische stad aan de Nederrijn, in de bosrijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug. Als u Rhenen vanuit de Betuwe binnenrijdt waant u zich een beetje in het buitenland door de hoogteverschillen in het landschap. In de historische benedenstad vindt u smalle pittoreske straatjes en pleintjes. De restanten van de eeuwenoude stadswallen en de markante Cunerakerk met toren.

Bereikbaarheid
Rhenen is goed bereikbaar via trein en bus. Het NS-station ligt op vijf minuten lopen van het centrum van Rhenen en van Ouwehands Dierenpark. Ook per auto is Rhenen goed bereikbaar vanaf de A12 (Utrecht-Arnhem) en de A15 (Rotterdam-Nijmegen). Maar als u het rustiger aan wilt doen, dan kiest u natuurlijk voor de mooie route langs de rivier (N225).

Grebbeberg en omgeving
Op de Grebbeberg ligt de erebegraafplaats die herinnert aan de zware strijd die is geleverd tijdens de Tweede Wereldoorlog. Ieder jaar op 4 mei vindt hier de Dodenherdenking plaats. Aan de voet van de berg ligt een groot rivier-oeverreservaat van 120 ha., genaamd de Blauwe Kamer. Het Grebbebos, waar u heerlijk kunt wandelen, biedt prachtige vergezichten op de 50 meter lager gelegen Rijn en Betuwe.

Ouwehands dierenpark
En natuurlijk vindt u op de Grebbeberg het grote, moderne dierenpark "Ouwehand" met het unieke Berenbos en Tijgerbos, en waar u oog-in-oog met een ijsbeer kunt staan.

Omgeving

Vogelenzang

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen