Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:20 startersappartementen "CLUB 2010", Schiedam
Nieuwbouw:
20 startersappartementen "CLUB 2010", Schiedam

Type: Koop
Plaats: Schiedam
Aantal: 20
Soort: Appartement
Prijs: € 106.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Schiedam
Info
Afbeeldingen
Het gebouw bestaat uit 20 betaalbare appartementen verdeeld over vier bouwlagen en drie types. Op elke bouwlaag bevinden zich vijf appartementen. De bouwlagen zijn via een algemene ruimte met één lift en galerij bereikbaar. Op het achterterrein zijn 10 parkeerplaatsen en een rijwielstalling gelegen. Oo...

Volledige omschrijving
Het gebouw bestaat uit 20 betaalbare appartementen verdeeld over vier bouwlagen en drie types. Op elke bouwlaag bevinden zich vijf appartementen. De bouwlagen zijn via een algemene ruimte met één lift en galerij bereikbaar. Op het achterterrein zijn 10 parkeerplaatsen en een rijwielstalling gelegen. Ook persoonlijke wensen kunnen binnen de woning gerealiseerd worden. Je krijgt de kans om je appartement helemaal zelf in te richten, want je wil je graag thuis voelen. Dat begint bij voldoende keuze om je appartement naar eigen wens te laten uitvoeren en uitrusten. De keuzemogelijkheden zijn verwerkt in de koperskeuzelijst voor meer- en minderwerk.

Omgeving
CLUB 2010 ligt op de hoek van de Prof. Kamerlingh Onneslaan en de Spoorstraat in Schiedam Oost op 100 meter van Centraal Station Schiedam, de metro, bus- en tramhalte. En in nog geen 10 minuten loop je naar het gezellige oude centrum van de stad. Daarnaast sta je zo in hartje Rotterdam of Den Haag.

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen