Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Buitenhagen, Schijndel Powered by Niki
Nieuwbouw:
De Buitenhagen, Schijndel

Type: Koop
Plaats: Schijndel
Aantal: 2
Soort: Rijwoning
Prijs: € 335.300 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Brabant | Schijndel
Info

Waar vroeger bomen groeiden, is ruimte gemaakt voor nieuw leven. Het wordt prachtig. 

In het nieuwbouwplan De Buitenhagen worden totaal 62 woningen gerealiseerd, in acht typen met een grote diversiteit. Van geschakeld tot vrijstaand en van twee-onder-één-kap tot patiobunga...

Volledige omschrijving

Waar vroeger bomen groeiden, is ruimte gemaakt voor nieuw leven. Het wordt prachtig. 

In het nieuwbouwplan De Buitenhagen worden totaal 62 woningen gerealiseerd, in acht typen met een grote diversiteit. Van geschakeld tot vrijstaand en van twee-onder-één-kap tot patiobungalow.  De prijsklasse van de woningen loopt van € 209.400 v.o.n. voor een geschakelde woning tot € 469.000 v.o.n. voor een vrijstaande woning.
 
Alle woningen hebben overeenkomstig dat zij compleet zijn uitgerust en beschikken over een grote tuin. Daarbij is de architectuur zeker niet alledaags en bijzonder sfeervol. Dit nieuwbouwplan is ontwerpen met oog voor zowel detail als woongenot!
 
De Buitenhagen vindt u op het voormalig terrein van de kwekerij, op de hoek van de Wijbosschestraat en de Structuurweg. Op loopafstand van het gezellige centrum van Schijndel en met de auto zo op de snelweg. Ideaal gelegen dus.

Omgeving
Dat De Buitenhagen voor elk wat wils biedt, bewijzen deze semibungalows. Zowel de slaapkamer, badkamer en wasruimte liggen op de begane grond, waardoor dit huis levensloop bestendig is. De tuinen van de prachtige semibungalows grenzen aan een klein beschermd natuurgebied en de prachtige sequoia staat pract...

Volledige omschrijving
Dat De Buitenhagen voor elk wat wils biedt, bewijzen deze semibungalows. Zowel de slaapkamer, badkamer en wasruimte liggen op de begane grond, waardoor dit huis levensloop bestendig is. De tuinen van de prachtige semibungalows grenzen aan een klein beschermd natuurgebied en de prachtige sequoia staat practisch voor de deur.

Kavel 29 is inmiddels gerealiseerd en per direct beschikbaar. Kavel 23 tot en met 28 zijn nog beschikbaar en niet gerealiseerd. Verwachting start bouw in het najaar van 2016.

- gezellige eetkamer aan de voorzijde
- mooie tuingerichte living met twee paar openslaande tuindeuren
- slaapkamer van ruim 15m2 op de begane grond
- grote badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en toilet op de begane grond
- eerste verdieping naar eigen inzicht in te delen
- standaard met een slaapkamer op de eerste verdieping
- woonoppervlakte van 131m2
- diverse opties mogelijk

Share |
Meer woningen
Meer woningen