Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Haspengouw, Sittard Powered by Niki
Nieuwbouw:
Haspengouw, Sittard

Type: Koop
Plaats: Sittard
Aantal: 6
Soort: Rijwoning
Prijs: € 144.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Limburg | Sittard
Info
De laatste woningen van Haspengouw, instapklaar, inclusief afbouwpakket


Nog maar 3 beschikbaar

Nog maar 5 beschikbaar

Nog maar 2...

Volledige omschrijving
De laatste woningen van Haspengouw, instapklaar, inclusief afbouwpakket


Nog maar 3 beschikbaar

Nog maar 5 beschikbaar

Nog maar 2 beschikbaar


Wonen aan oase van groen
Wie van de natuur houdt, houdt van Sittard-Geleen. De vele stads- en natuurparken zorgen voor een oase van groen, Zeer bijzonder is de nabijheid van landschapspark De Graven, dat zich uitstrekt over een gebied van liefst 5700 hectare. Een toegankelijk park, met routes voor fietsers, wandelaars en ruiters.
Het park krijgt een recreatieve functie voor de bewoners van de woonwijk de Haese. Het gebied wordt doorsneden door een wandel- en fietsverbinding, die aansluit op het Euregionale fietsnetwerk. Ook worden regenwaterbuffers aangelegd voor de infiltratie van water uit de aangrenzende woonwijk.
 
Kleine wijk met alle ruimte

Aan de Haspengouw, tussen Sittard en Geleen, realiseert Heijmans Vastgoed in totaal 57 woningen, ontworpen door Van Helmond-Zuidam Architecten. In de eerste fase verschijnen  in het middengebied twee rijen van in totaal 23 laanwoningen.
 
In de tweede fase worden 9 walwoningen, 10 eengezinswoningen en 15 starterswoningen gerealiseerd.
 
Deze woningen maken deel uit van de gebiedsontwikkeling "De Haese", gelegen in het middengebied tussen Sittard en Geleen, een plan waarin in totaal circa 1.150 woningen worden gebouwd. Het betreft een van de laatste grondgebonden woningen in deelplan A van de geliefde woonwijk 'De Haese".
Haspengouw ligt dan ook in de directe nabijheid van voorzieningen zoals winkels, scholen en het ziekenhuis. Uniek is de ligging pal langs een uitgestrekt natuurpark, dat deel uitmaakt van landschapspark De Graven. Er is voorzien in voldoende parkeerruimte en een uitstekende ontsluiting via de Westelijke Randweg. Haspengouw staat borg voor een speelse indeling en veel ruimte. Beide projecten sluiten qua architectuur nauw op elkaar aan, maar bieden ook genoeg variatie en verrassende mogelijkheden.
 
 Omgeving
De woning is en bijzonder patiotype met veel leefruimte doordat de woning een beedte heeft van maar liefst 9 meter! Doordat deze bredtemaat van 9 meter ook in de voortuin is doorgetrokken, ontstaat een zeer aantrekkelijke, ruime tuin, die ook nog eens 10 meter diep is. De tuin is beschut gelegen acher een ...

Volledige omschrijving
De woning is en bijzonder patiotype met veel leefruimte doordat de woning een beedte heeft van maar liefst 9 meter! Doordat deze bredtemaat van 9 meter ook in de voortuin is doorgetrokken, ontstaat een zeer aantrekkelijke, ruime tuin, die ook nog eens 10 meter diep is. De tuin is beschut gelegen acher een hardhouten schutting met pergola en is zoveel mogelijk op het zonnige zuiden gesitueerd. Doordat in de woning de keuken aan de achtergevel is gesitueerd en de woonkamer aan de voorzijde, heeft u vanuit de woonkamer een schitterend uitzicht over uw tuin. Op de eerste verdieping bevinden zich standaard maar liefst 3  slaapkamers en een badkamer. De woning is circa 330 m3 groot en heeft een oppervlakte van circa 92 m2. De berging is optioneel te kiezen en kan direct achter de hardhouten schutting gesitueerd worden. Bij dit type parkeert u de auto lekker op eigen terrein, wel zo gemakkelijk!
  • Speelse en betaalbare eengezinswoning
  • Woning van maar liefst 9 meter breed!
  • Grote raampartijen met veel lichtinval in de woonkamer
  • Mooi uitzich over de grote tuin ( 10 x 9 meter)
  • Tuin op het zonnige zuid-oosten
  • Standaard 3 slaapkamers

Share |
Meer woningen
Meer woningen