Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Ticino, Surhuisterveen
Nieuwbouw:
Ticino, Surhuisterveen

Type: Koop
Plaats: Surhuisterveen
Aantal: 1
Soort: Vrijstaand
Prijs: € 326.352 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Friesland | Surhuisterveen
Info
Afbeeldingen

In Surhuisterveen worden door megahome.nl aantrekkelijke nieuwbouw woningen gerealiseerd. Elke woning in dit aantrekkelijke woongebied Vierstromenland kan volop worden aangepast naar uw eigen woon-wensen. In de ontwerpen van de huizen is volop rekening gehouden met de stijl die past in deze populaire ni...

Volledige omschrijving

In Surhuisterveen worden door megahome.nl aantrekkelijke nieuwbouw woningen gerealiseerd. Elke woning in dit aantrekkelijke woongebied Vierstromenland kan volop worden aangepast naar uw eigen woon-wensen. In de ontwerpen van de huizen is volop rekening gehouden met de stijl die past in deze populaire nieuwbouwwijk. In Friesland niet langer op zoek naar bordjes "te koop"? megahome.nl heeft voor u precies het juiste antwoord: woning met ruime kavel te koop. Het volledige aanbod van woningen in de verkoop vindt u op onze site.

In dit nieuwbouw plan Vierstromenland Surhuisterveen worden 58 huizen aangeboden. Het bestaat in totaal uit 32 woning ontwerpen. Wij gaan graag met u in gesprek hoe we uw woonwensen kunnen realiseren in uw nieuw huis.

megahome.nl is een Twents familiebedrijf met als thuisbasis Almelo. Het gehele proces van ontwerp tot oplevering wordt in eigen beheer uitgevoerd. De bouw van de woningen gebeurt nog echt traditioneel. megahome.nl niet alleen een civieltechnische afdeling, maar ook stedenbouwkundigen, BNA-architecten, een team van bouwkundige tekenaars, een afdeling marketing en eigen kopersbegeleiders in huis. Deze laatsten vormen uw vaste aanspreekpunt tijdens het hele koop- en bouwproces. Als u vragen heeft of als u een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek wenst, dan staan zij voor u klaar, óók â??s avonds en op zaterdagen. Uiteraard kunt u hiervoor ook bij de door ons geselecteerde makelaar terecht.

Omgeving

megahome.nl realiseert in Surhuisterveen 1 nieuwbouw woning van het type .

Realiseer in het prachtige Friesland, in het plan Vierstromenland, uw eigen droom woning. De start verkoop voor deze nieuwbouw woningen is inmiddels geweest. De huizen van dit woning ontwerp zijn Vrijstaand woningen. E...

Volledige omschrijving

megahome.nl realiseert in Surhuisterveen 1 nieuwbouw woning van het type .

Realiseer in het prachtige Friesland, in het plan Vierstromenland, uw eigen droom woning. De start verkoop voor deze nieuwbouw woningen is inmiddels geweest. De huizen van dit woning ontwerp zijn Vrijstaand woningen. Elk huis wordt op een zeer ruime kavel aangeboden. De grootste kavel is maar liefst 434 m2.Van het type Ticino is er nog 1 te koop.

Het woningontwerp Ticino heeft twee woonlagen en een zolder. Deze woning heeft 5 kamers en 1 badkamer. megahome.nl biedt u dus comfortabel wonen in een ruim opgezette nieuwbouw woning in Surhuisterveen.

Door de jaren heen heeft megahome.nl vele woonwensen gerealiseerd. Wij laten ook graag uw woonwens in vervulling gaan en bieden u daarom volop keuzevrijheid bij het indelen van uw woning! Misschien wordt 1 van de huizen in Surhuisterveen wel uw nieuwe thuis.

Er kunnen door megahome.nl al meerwerkopties gekozen zijn. Houd u hiermee rekening bij voorbeeld het vergelijken van prijzen. Of en welke meerwerkopties er zijn gekozen kunt u op de website van vinden

Share |
Afbeeldingen
Impressie 1: Ticino, Surhuisterveen Impressie 2: Ticino, Surhuisterveen Impressie 3: Ticino, Surhuisterveen
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen