Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Veste Tuin, Tholen Powered by Niki
Nieuwbouw:
Veste Tuin, Tholen

Type: Koop
Plaats: Tholen
Soort: Geschakeld
Prijs: € 0 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zeeland | Tholen
Info
Aan de noordzijde van Tholen-Stad realiseren gemeente Tholen, Bouwfonds Ontwikkeling en woningcorporatie Stadlander/Castria Wonen een nieuwe woonbuurt: Veste Tuin. Hier woont u dichtbij het historische centrum van Tholen-Stad en op loopafstand van de nieuwe en bestaande winkelvoorzieningen. In het gebied k...

Volledige omschrijving
Aan de noordzijde van Tholen-Stad realiseren gemeente Tholen, Bouwfonds Ontwikkeling en woningcorporatie Stadlander/Castria Wonen een nieuwe woonbuurt: Veste Tuin. Hier woont u dichtbij het historische centrum van Tholen-Stad en op loopafstand van de nieuwe en bestaande winkelvoorzieningen. In het gebied komen zo’n 120 woningen en 50 appartementen, zowel koop als huur.

Vestetuin 
In de Veste Tuin woont u op loopafstand van de nieuwe supermarkten, maar ook dichtbij de sfeervolle oude vesting met al haar voorzieningen. De watersingel rondom het stadshart (de Veste) wordt verlengd, waardoor de nieuwe buurt middels het water verbinding krijgt met de binnenstad. Centraal in de Veste Tuin ligt het autovrije groene hart, een prachtige plek om te wandelen, te spelen en te ontspannen. Auto’s parkeren aan de buitenrand of in binnenhofjes. De Veste Tuin ligt tegen de oude zeedijk aan en vanaf hier heeft u een prachtig uitzicht op de jachthaven. Kortom: de Veste Tuin wordt een fantastische nieuwe plek voor jong en oud om te wonen en te leven!

Voorzieningen 
Gemak dient de mens: in de Veste Tuin kunt u straks ook terecht voor uw dagelijkse boodschappen. In de eerste fase worden twee supermarkten en dagwinkels gerealiseerd aan de meest noordelijke zijde. Daarnaast zijn ook de winkelvoorzieningen in het centrum op loopafstand van uw nieuwe thuis!


 
 
 


 
 
 
 
De Veste Tuin  bevindt zich langs de noordoostelijke toegangsweg van Tholen-Stad, tussen de Grindweg en de Eendrachtsweg. Het gebied grenst enerzijds aan de historische stadskern en anderzijds aan de jachthaven van Tholen.
Het gebied ondergaat een ware metamorfose: op de locatie van De Veste Tuin is nu nog het huidige, verouderde bedrijventerrein Tholen Noord gelegen. Een aantal bedrijven is inmiddels verhuisd naar een andere locatie; de resterende bedrijven verplaatsen zich gedurende de realisatie van de nieuwe buurt.

Omgeving
Tholen

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen