Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Klingelenberg, Tuil
Nieuwbouw:
Klingelenberg, Tuil

Type: Koop
Plaats: Tuil
Aantal: 4
Soort: Geschakeld
Prijs: € 329.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Gelderland | Tuil
Info
Afbeeldingen
Inhoud 660 m3
Perceeloppervlakte 272 m2

 

Zo woonden mensen al graag midden vorige eeuw. Twee-onder-eenkap met veel ruimte en  comfort en een ouderwets charmant...

Volledige omschrijving
Inhoud 660 m3
Perceeloppervlakte 272 m2

 

Zo woonden mensen al graag midden vorige eeuw. Twee-onder-eenkap met veel ruimte en  comfort en een ouderwets charmant voortuintje. De prachtige kap met grote oversteek en de lichte erker in het front grijpen direct terug op de meer luxe herenhuistraditie. De  Havezate woning heeft op de begane grond een royale doorzonkamer, een keuken en toilet. Geschakeld aan het pand ligt een garage, met oprit waarop ook de voordeur uitkomt.

De etage telt drie ruime slaapkamers en een badkamer. En onder de hoge en brede kap van het dak biedt een riante zolder alle ruimte voor een geheel eigen indeling. Let ook eens op het fraaie ornamentmetselwerk in de gevelhoeken van deze sfeervolle woning. Dit blok ligt bovendien op loopafstand van de dijk.

Omgeving

Het plaatsje Tuil, gelegen in Rivierenland aan de Waal, krijgt er met het plan Klingelenberg 185 woningen bij. Dit is namelijk ongeveer het aantal woningen dat in drie fases gebouwd gaat worden. Een buitengewoon charmant plan met riante woningen en ruim...

Volledige omschrijving

Het plaatsje Tuil, gelegen in Rivierenland aan de Waal, krijgt er met het plan Klingelenberg 185 woningen bij. Dit is namelijk ongeveer het aantal woningen dat in drie fases gebouwd gaat worden. Een buitengewoon charmant plan met riante woningen en ruime bouwkavels in een comfortabele en geborgen woonomgeving.

 

Met een goede aansluiting op de A2 en A15 is de woonwijk schitterend gelegen aan de Waal onder de fraaie lucht van het Hollandse rivierenlandschap.

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen