Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Veluwte, Uddel Powered by Niki
Nieuwbouw:
De Veluwte, Uddel

Type: Koop
Plaats: Uddel
Aantal: 6
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 305.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Gelderland | Uddel
Info
Droomt u ervan om op uw eigen stuk grond een huis te bouwen?
Dat is mogelijk in het project De Veluwte in Uddel!
U kunt op deze kavel uw droomhuis realiseren, een huis die in alle opzichten past bij uw droomwens. De kavels liggen zijn centraal gelegen in het dorp en op loopafstand van de bakker, ...

Volledige omschrijving
Droomt u ervan om op uw eigen stuk grond een huis te bouwen?
Dat is mogelijk in het project De Veluwte in Uddel!
U kunt op deze kavel uw droomhuis realiseren, een huis die in alle opzichten past bij uw droomwens. De kavels liggen zijn centraal gelegen in het dorp en op loopafstand van de bakker, slager, supermarkt en scholen.
Binnen de kaders van het beeldkwaliteitsplan kunt u uw droomhuis (laten) bouwen. Ook is het mogelijk om te kiezen voor één van de woningen die reeds door onze architect zijn getekend. De keuze is aan u!

Omgeving
Een droomhuis en zeker geen dubbele maandlasten?! Op onze nieuwbouwwoningen geldt een overbruggingsgarantie. Deze garantie houdt in, dat vanaf twee maanden na oplevering van koopwoning of appartement gedurende een jaar de netto maandlasten worden vergoed door de ontwikkelaar, wanneer en zolang de huidige w...

Volledige omschrijving
Een droomhuis en zeker geen dubbele maandlasten?! Op onze nieuwbouwwoningen geldt een overbruggingsgarantie. Deze garantie houdt in, dat vanaf twee maanden na oplevering van koopwoning of appartement gedurende een jaar de netto maandlasten worden vergoed door de ontwikkelaar, wanneer en zolang de huidige woning van de koper dan nog niet is verkocht. Hiermee krijgen kopers vanaf nu dus ongeveer 2,5 jaar de tijd om hun eigen woning te verkopen! Ook geldt in dit project de Duokoopregeling waarbij u alleen het huis koopt en niet de grond, waardoor de von-prijs aanzienlijk verlaagd.

•  6 zeer ruime woningen
•  gelegen aan een hof
•  met garage en royale oprit
•  tuin op het zuiden
•  diverse uitbreidingsopties
•  elke woning heeft een ‘achterom’

Er zijn in het plan ook tweekappers beschikbaar met vrijheid in afwerking tegen een aanzienlijke prijsverlaging. En ook als potentials liever zelf een woning ontwerpen biedt De Velúwte mogelijkheden. De vrijstaande woningen zijn namelijk ook als vrije kavels beschikbaar.

Share |
Meer woningen
Meer woningen