Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Prinsenhof, Ulvenhout
Nieuwbouw:
De Prinsenhof, Ulvenhout

Type: Koop
Plaats: Ulvenhout
Aantal: 6
Soort: Appartement
Prijs: € 300.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Brabant | Ulvenhout
Info
Afbeeldingen

Hal/entree met een intercominstallatie en een vrijhangend toilet. Via de hal zijn de lichte badkamer, de slaapkamers en de gezellige woonkamer met aangrenzend de luxe open inbouwkeuken te bereiken. De moderne badkamer is voorzien van een douchecabine met een thermostatische kraan, een wastafel en een pr...

Volledige omschrijving

Hal/entree met een intercominstallatie en een vrijhangend toilet. Via de hal zijn de lichte badkamer, de slaapkamers en de gezellige woonkamer met aangrenzend de luxe open inbouwkeuken te bereiken. De moderne badkamer is voorzien van een douchecabine met een thermostatische kraan, een wastafel en een praktische schuifkastenwand met o.a. een wasmachine-aansluiting en een combi-ketel. De sfeervolle woonkamer heeft fraaie raampartijen en staat in open verbinding met de luxe inbouwkeuken. De eigentijdse inbouwkeuken is o.a. uitgerust met een rvs afzuigkap, een keramische kookplaat, een rvs combi-magnetron, een koelkast en een vaatwasmachine. Vanuit de woonkamer is middels openslaande deuren het zonnige en privacy biedende balkon toegankelijk.

Via de gemeenschappelijke, afsluitbare entree (met intercom) en brievenbussen) zijn de 6 appartementen toegankelijk. De appartementen zijn bereikbaar middels een comfortabele liftinstallatie, maar ook via het trappenportaal. De separate garage s zijn achter het complex gesitueerd.  Het appartement is fraai afgewerkt, heeft stijlvolle raampartijen en een duurzame afwerking.

Omgeving

Ulvenhout is een dorp, gelegen ten zuid-oosten van Breda. Het dorp telde in het jaar 2000 ongeveer 1650 huishoudens en ongeveer 4.400 inwoners. Het dorp valt sinds 1997 onder de gemeente Breda. Tot en met 1941 viel Ulvenhout onder de gemeente Ginneken en Bavel. De Dorpstraat van Ulvenhout is de hoofdweg...

Volledige omschrijving

Ulvenhout is een dorp, gelegen ten zuid-oosten van Breda. Het dorp telde in het jaar 2000 ongeveer 1650 huishoudens en ongeveer 4.400 inwoners. Het dorp valt sinds 1997 onder de gemeente Breda. Tot en met 1941 viel Ulvenhout onder de gemeente Ginneken en Bavel. De Dorpstraat van Ulvenhout is de hoofdweg binnen Ulvenhout, vanaf deze weg lopen de grote uitvalswegen naar de omliggende gemeenten. De Dorpstraat bestaat uit een diversiteit aan gebouwen waarvan het merendeel een oude indruk maakt. Het is een gezellige en open straat waar eveneens de markt van Ulvenhout plaats vindt.

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen