Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Springerpark, Utrecht
Nieuwbouw:
Springerpark, Utrecht

Type: Koop
Plaats: Utrecht
Aantal: 52
Soort: Rijwoning
Prijs: € 254.700 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Utrecht | Utrecht
Info
Bouwnummers

Vrolijk wonen

De Zuilenaar zal de eerste zijn die het zegt: het...

Volledige omschrijving

Vrolijk wonen

De Zuilenaar zal de eerste zijn die het zegt: het is heerlijk wonen in mijn buurt. Springerpark gaat laten zien hoe mooi dit deel van de wijk is. Met de prachtige oevers van de Vecht. Met buitenplaats Daelwijck en het historische Springertuin. Met de gezellige straatjes. En niet in de laatste plaats, met al die bewoners die het beste vooor hun wijk willen.

 

Parkomgeving
Met Springerpark wordt dit deel van de wijk compleet. Nu is het nog een onontdekte groene zone tussen Vecht en Amsterdam Rijnkanaal. Straks wordt het een vrolijke en groene parkomgeving. De openbare ruimte wordt namelijk door de gemeente opnieuw ingericht. Jonge kinderen kunnen er nu al lekker spelen in de speeltuin. Op het grote grasveld onder de bomen is het voor de hele familie straks gezellig picknicken. Of u gaat gewoon even zitten op een bankje.

 

Nieuwe woningen
Rondom Springerpark worden circa 180 woningen gebouwd, verdeeld over drie locaties. Toch zal er straks geen grassprietje minder groeien. De woningen en appartementen komen namelijk op de plekken waar nu nog Sporthal Zuilen [Burgemeester Norbruislaan], het Deltacollege [W.J. Bossenbroekstraat] en de Delta-dependance [Lieven de Keylaan] staan. Er komt voor ieder wat wils: ruime eengezinswoningen, prachtige appartementen en startersappartementen.

 

Parklocatie:
De 52 woningen van het plandeel Parklocatie bestaan uit eengezinswoningen gelegen aan een besloten hof. Er is keuze uit 3 woningtypen, de Tuinwoning, de Kapwoning en de Parkwoning.
De woningen bestaan uit een begane grond met entree, ruime lichte woonkamer en open keuken. Op de 1e verdieping zijn er 3 slaapkamers en een badkamer. De zolder heeft een schuine kap of een halve zolderverdieping met volledige verdiepingshoogte. Hier zijn extra slaapkamers mogelijk of kunt u een fraaie hobbyruimte realiseren. De woningen zijn tevens op diverse wijzen uit te breiden tot maximaal 6 slaapkamers. De 2e verdieping bij de tuin- en parkwoningen zijn uit te breiden met een dakterras of een vergrote dakopbouw, waardoor er een woning kan ontstaan tot ca 144 m2. Bijna alle woningen hebben een eigen parkeerplaats op het binnenterrein. Daarnaast zijn alle tuinen van de woningen voorzien van een berging.

 

Koopsomindicaties Kapwoning vanaf € 239.500,-, Parkwoning vanaf

€ 249.800,- en Tuinwoningen vanaf 239.900,- v.o.n.

 

Omgeving

..

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen