Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Nieuwe Wereld - Kanaleneiland (115 app.), Utrecht Powered by Niki
Nieuwbouw:
De Nieuwe Wereld - Kanaleneiland (115 app.), Utrecht

Type: Koop
Plaats: Utrecht
Aantal: 119
Soort: Appartement
Prijs: € 161.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Utrecht | Utrecht
Info
Type: De Nieuwe Wereld (115 koop appartementen)
Op zoek naar een aantrekkelijk en betaalbaar koopappartement in de stad Utrecht? Ontdek De Nieuwe Wereld! Ontdek de complete en gunstig geprijsde appartementen, die zijn gelegen op fietsafstand van de Utrechtse binnenstad.
 
Volledige omschrijving
Type: De Nieuwe Wereld (115 koop appartementen)
Op zoek naar een aantrekkelijk en betaalbaar koopappartement in de stad Utrecht? Ontdek De Nieuwe Wereld! Ontdek de complete en gunstig geprijsde appartementen, die zijn gelegen op fietsafstand van de Utrechtse binnenstad.
 
JeEigenWereld en JeEigenStekkie Compleet
Alle appartementen beschikken over een berging en zowel de badkamer als het toilet is voorzien van tegels en sanitair. Verder is standaard een keukenopstelling opgenomen, inclusief luxe apparatuur. In de afgesloten kelder bevinden zich de privéparkeerplaatsen voor het merendeel van alle appartementen.
De woningen beschikken alle over een privébalkon of -terras of kunnen gebruikmaken van het gezamenlijke dakterras. Je kunt hier optimaal genieten van de zon, het uitzicht en de omgeving. Kortom, de ontmoetingsplaats bij uitstek om met je buren van een zomerse namiddag te genieten.
En mocht je keuze zijn gevallen op een appartement in de toren, dan heb je ook nog eens een schitterend uitzicht over de stad, of over het Amsterdam-Rijnkanaal.

Waarom huren als je kunt kopen?
De prijsstelling van de appartementen is uitermate scherp. Zelfs zo scherp, dat huren nauwelijks nog een alternatief vormt! Een studio van 47 m2 is al verkrijgbaar vanaf € 109.500,- v.o.n., wat resulteert in netto woonlasten vanaf € 390,- per maand.
Ook het ruime aanbod aan royale 3-kamerappartementen van ongeveer 90 m2 is al beschikbaar vanaf € 186.500,- v.o.n., inclusief een privéparkeerplaats. En deze appartementen zijn eveneens voorzien van een keukenopstelling inclusief luxe apparatuur.

Ligging en voorzieningen
Je dagelijkse boodschappen doe je in het naastgelegen winkelcentrum Kanaleneiland. Gezellig met vrienden naar een restaurant of café in de binnenstad doe je op de fiets. En naar je werk of college? Met de sneltram ben je in 7 minuten op het Centraal Station en met de auto binnen 5 minuten op de A2 of A12. En werk je in Papendorp? Dan loop je toch gewoon naar je werk!?
Op een mooie zomerse dag in het gras liggen van park Transwijk, lekker ontspannen. En sporten kan bij één van de vele nabijgelegen sportfaciliteiten, of je nu aan voetbal, hockey, tennis of handbal doet.

Je eigen stekkie al in 2012
De bouw van JeEigenWereld en JeEigenStekkie is reeds in volle gang! Daardoor zijn de appartementen al opleveringsgereed in de tweede helft van 2012. Vanwege de compleetheid van het appartement kun je bijna direct na oplevering inhuizen. Niet nog wekenlang klussen met de loodgieter, de tegelzetter en de elektricien over de vloer. Immers, standaard zijn de badkamer en het toilet reeds afgewerkt en is de keuken inclusief apparatuur geplaatst. Dat voorkomt dus ook nog eens dubbele woonlasten.

Ontdek De Nieuwe Wereld
De Nieuwe Wereld is het vernieuwingplan, waarmee het centrum van Kanaleneiland tot 2015 een ware metamorfose ondergaat. Dat bewijzen ook de rond de zomer van 2011 opgeleverde deelprojecten ‘Battuta’ en ‘Columbus’, met 102 huurappartementen en 56 stadswoningen.Met wisselende bouwhoogtes, een diversiteit aan woningtypes, krachtige architectuur en zorgvuldig ingerichte buitenruimten ontstaat een vriendelijke wijk, zoals Utrecht er diverse kent. Een plek met een eigen identiteit, waar je je als bewoner mee kunt identificeren, zowel op het niveau van de individuele woning, het woongebouw, de wijk als de stad. Waar ruimte is om elkaar te ontmoeten, waar kinderen veilig op straat kunnen spelen en waar meerdere generaties plezierig samen wonen en werken. Tegelijkertijd biedt het plan veel privacy en intimiteit. Ook is een duurzame oplossing gevonden in het parkeren. Er zullen slechts beperkt geparkeerde auto’s in het straatbeeld te zien zijn, omdat de bewoners in de ondergrondse, afgesloten stallinggarage parkeren.

Bij de bouwopgave is veel zorg besteed aan de versterking van de bestaande kwaliteiten van Kanaleneiland en ook het aantrekken van nieuwe maatschappelijke en economische voorzieningen. Kortom: wonen, werken, winkelen, leren en ontspannen in een wijk vol kansen. Voor iedereen een wijk om trots op te zijn. Zo beleef je tegenwoordig Kanaleneiland! En wat nog mooier is: met JeEigenStekkie en JeEigenWereld gaat er een compleet nieuwe wereld aan woonplezier voor je open. Ontdek het zelf!

Koopsommen 109.500,-- (excl. parkeerplaats) tot € 224.500,-- v.o.n. (incl. parkeerplaats)

De Nieuwe Wereld te Utrecht is een project van (onder meer) . Prijzen Vrij Op Naam inclusief 19% BTW. Aan de prijzen kunnen geen rechten worden ontleend. Weergegeven zijn de gesubsidieerde prijzen.  Omgeving
JeEigenWereld en JeEigenStekkieHet eigentijdse appartementengebouw bestaat uit een gevarieerde mix van appartement typen. De grote 3- en 4-kamerappartementen van ca. 70, ca. 90 en 110 m2, JeEigenWereld genaamd.
En onder de noemer JeEigenStekkie zijn de kleinere appartementen en studio...

Volledige omschrijving
JeEigenWereld en JeEigenStekkieHet eigentijdse appartementengebouw bestaat uit een gevarieerde mix van appartement typen. De grote 3- en 4-kamerappartementen van ca. 70, ca. 90 en 110 m2, JeEigenWereld genaamd.
En onder de noemer JeEigenStekkie zijn de kleinere appartementen en studio’s te vinden vanaf 47 tot ca. 68 m2. Student, starter én stel vinden hier hun ultieme nieuwbouw appartement.  

Share |
Meer woningen
Meer woningen