Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Vredenburg, Utrecht Powered by Niki
Nieuwbouw:
De Vredenburg, Utrecht

Type: Koop
Plaats: Utrecht
Aantal: 20
Soort: Appartement
Prijs: € 219.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Utrecht | Utrecht
Info
Heerlijk wonen in de bruisende binnenstad van Utrecht. Kom wonen in de Vredenburg! 76 uiteenlopende koopappartementen in het centrum. Hier vindt u ruimte, luxe en comfort midden in de stad. Met een eigen parkeerplaats en een prachtige besloten binnentuin.

Omgeving
De Vredenburg heeft 20 suite-appartementen, met een oppervlakte van circa 60 tot 70 m2. Het zijn zeer praktisch ingedeelde appartementen. Als bewoner heeft u de beschikking over een ruime woonkamer met open keuken en een slaapkamer. Naast een ruime bad-kamer hebben de appartementen een separaat toilet. De ...

Volledige omschrijving
De Vredenburg heeft 20 suite-appartementen, met een oppervlakte van circa 60 tot 70 m2. Het zijn zeer praktisch ingedeelde appartementen. Als bewoner heeft u de beschikking over een ruime woonkamer met open keuken en een slaapkamer. Naast een ruime bad-kamer hebben de appartementen een separaat toilet. De meeste appartementen zijn gelegen aan de westzijde van het gebouw, aan de kant van het nieuwe Muziekpaleis. Nagenoeg alle appartementen hebben een tweezijdige oriëntatie, zowel richting Muziekpaleis als naar de binnentuin. De meeste appartementen beschikken over een erker, die prachtig uitzicht biedt. Ook beschikken ze bijna allemaal over dubbele, openslaande deuren naar het balkon waardoor u ‘buiten’ echt naar binnen haalt.

Prijs parkeerplaats ca. € 35.000,- v.o.n.

Meer weten? Schrijf u in.

Share |
Meer woningen
Meer woningen