Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Meyster's Buiten, Utrecht Powered by Niki
Nieuwbouw:
Meyster's Buiten, Utrecht

Type: Koop
Plaats: Utrecht
Aantal: 13
Soort: Appartement
Prijs: € 605.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Utrecht | Utrecht
Info
Meyster’s Buiten

Grenzend aan het prachtige park Oog in Al en het Merwedekanaal komt Meyster’s Buiten. Een woonplan, waar oud en nieuw op een unieke manier worden samengebracht op het voormalig Cereolterrein.

De oude Cereolfabriek wordt gerenoveerd en krijgt gezelscha...

Volledige omschrijving
Meyster’s Buiten

Grenzend aan het prachtige park Oog in Al en het Merwedekanaal komt Meyster’s Buiten. Een woonplan, waar oud en nieuw op een unieke manier worden samengebracht op het voormalig Cereolterrein.

De oude Cereolfabriek wordt gerenoveerd en krijgt gezelschap van hoogwaardige nieuwbouw. De nieuwbouw van Meyster’s Buiten bestaat uit riante eengezinswoningen en grote drie- en vierkamerappartementen en penthouses. De 36 herenhuizen uit fase 1 zijn al verkocht en opgeleverd. Nu zijn in verkoop 15 4-laagse Stadswoningen XL en 20 appartementen in fase 2. De 20 appartementen zijn te verdelen in 13 Parkappartementen, 2 Parkpenthouses, 4 Hofappartementen en 1 Hofpenthouse. De Toren met 14 Torenappartementen en 2 Torenpenthouses brengen we op een later moment in verkoop.
 
Meer dan alleen wonen
Waar de herenhuizen qua architectuur meer aansluiten bij de jarendertigarchitectuur van de buurt, heeft de tweede fase een stoer en industrieel karakter. Hiermee voegt het zich mooi bij de stijl van de Cereolfabriek, de spil van het plan. Het voormalige fabrieksgebouw gaat één geheel vormen met de nieuwe bebouwing en daarnaast krijgt het een maatschappelijke functie voor de inwoners van Oog in Al. Zo komt er een bibliotheek, een grand café, een ontmoetingsruimte en vier klaslokalen van St. Dominicusschool. Ook culturele instelling ‘Het Wilde Westen’ vestigt zich hier met een eigen theater.   

Herenhuizen
De verkoop van de 36 herenhuizen startte in 2011. De woningen waren zeer gewild, waardoor alle herenhuizen al binnen twee maanden waren verkocht. Inmiddels zijn ze allemaal opgeleverd en mag het resultaat er zijn. De jaren dertig architectuur van de herenhuizen sluit naadloos aan op de bestaande woningen in Oog in Al en vormt hiermee een mooie overgang van het bestaande erfgoed Oog in Al naar Meyster’s Buiten hieraan toevoegt.


Oog in al. De straatjes zijn gezellig, de winkels kleinschalig, het park groots en de architectuur grotendeels van Berlage. Hier is het rustig wonen en dat terwijl u met tien minuten fietsen in hartje Utrecht bent.  

Ooit was Oog in Al een landgoed, waarvandaan de Utrechtse jonker Everard Meyster een ‘oogje in het zeil’ hield op de uitbreidingsplannen in Utrecht. Nu is het een heerlijk rustige, populaire, Utrechtse woonwijk. 

Goed bereikbaar
Oog in Al vindt u aan de westkant van Utrecht. De A2 en de A12 zijn snel bereikbaar en binnendoor bent u ook zo op de A27 en de A28. Reist u met het openbaar vervoer? Het station Utrecht CS bevindt zich op nog geen tien minuten fietsafstand en de bushalte is op loopafstand van Meyster’s Buiten. 
 
Voorzieningen
Op vijf minuten van Meyster’s Buiten ligt de Haendelstraat. Een gezellig klein winkelstraatje met op de hoek een goed restaurant. In deze straat vindt u allerlei winkels die voorzien in de dagelijkse levensbehoefte. Van een supermarkt, bakker en slager tot een delicatessenzaak, een drogisterij en een kapper.

Omgeving
Parkappartementen

Wonen met uitzicht op het park, ook dat is Meyster’s Buiten. De Parkappartementen zijn stuk voor stuk in het bezit van een riante buitenruimte aan het Park Oog in Al. Er zijn 6 verschillende woningtypes, die in woonoppervlakte variëren van 105 m² tot 188 m². Eé...

Volledige omschrijving
Parkappartementen

Wonen met uitzicht op het park, ook dat is Meyster’s Buiten. De Parkappartementen zijn stuk voor stuk in het bezit van een riante buitenruimte aan het Park Oog in Al. Er zijn 6 verschillende woningtypes, die in woonoppervlakte variëren van 105 m² tot 188 m². Eén type heeft twee slaapkamers, alle andere types hebben er drie. Op de 6e verdieping ligt het prachtige penthouse van maar liefst 223 m² met een riant dakterras. 

De Parkappartementen samengevat
  • ontworpen door Groosman Partners architecten;
  • keuze uit 7 woningtypes (inclusief penthouse);
  • woonoppervlaktes appartementen van circa 105 tot 188 m²;
  • altijd een riant en zonnige buitenruimte aan het park;
  • 2, 3 of 4 slaapkamers;
  • extra berging op de begane grond;
  • eigen parkeerplaats in de parkeerkelder;
  • appartementen bereikbaar met de lift en de trap;
  • maximaal 3 appartementen per woonlaag;
  • indelings- en inrichtingsadvies mogelijk door Strand NL.

Share |
Meer woningen
Meer woningen