Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Your Taste Utrecht, Utrecht Powered by Niki
Nieuwbouw:
Your Taste Utrecht, Utrecht

Type: Koop
Plaats: Utrecht
Aantal: 1
Soort: Hoekwoning
Prijs: € 208.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Utrecht | Utrecht
Info
Allerlei smaken - De 41 woningen in ‘Your Taste’ hebben allemaal een goed bezonde tuin, een berging, een eigen parkeerplaats én minstens drie slaapkamers én een zolder of 2e verdieping. Verder is er nog heel veel te kiezen. De woonoppervlaktes lopen uiteen van 101 tot 144 m². En met acht verschillende type...

Volledige omschrijving
Allerlei smaken - De 41 woningen in ‘Your Taste’ hebben allemaal een goed bezonde tuin, een berging, een eigen parkeerplaats én minstens drie slaapkamers én een zolder of 2e verdieping. Verder is er nog heel veel te kiezen. De woonoppervlaktes lopen uiteen van 101 tot 144 m². En met acht verschillende types zit er vast wel een huis bij dat past bij ‘Your taste’.
NET ALS DE BINNENSTAD, MAAR DAN EEN BEETJE ANDERS
De architect heeft zich bij het ontwerp laten inspireren door de uitstraling van levendige steden zoals Utrecht en Amsterdam. Dingen die je uit de stad kunt herkennen, zijn de leuke Delftse stoepen, trappetjes naar de voordeur en opvallende woningen op de hoeken met een kunstknipoog op de gevel. Ook de verschillende kleuren gevelsteen, de gevarieerde woningbreedtes en de dakvormen zorgen ervoor dat de straten van ‘Your taste’ lekker stads aandoen. Met één grote uitzondering: je hebt hier net even wat meer leef- en speelruimte en meer parkeerplaatsen.
OPVALLEND LEUK
Aantrekkelijk aan ‘Your taste’ is niet alleen het gevarieerde aanbod en de scherpe prijzen, ook het niveauverschil maakt dit tot een in het oog springend plan. De woningen aan de Kardemomweg liggen zo’n 1.80 meter hoger dan de woningen aan de Kerrieweg. Het hoogteverschil zie je niet alleen aan de buitenkant van het plan. Het groen aangelegde binnenterrein voor de auto’s met de bergingen overbrugt ook een deel van het hoogteverschil. Het hoogteverschil wordt met de trappetjes voor de entree van de woningen aan de Kerrieweg overbrugd. Je tuin ligt altijd op één niveau, deze kun je daardoor naar eigen smaak inrichten.

Omgeving
Aan de Ketjapweg en de Kerrieweg liggen de woningen van het type E. Kies je voor een tuin op het zuiden of oosten? Ze zijn beide diep genoeg om bij mooi weer verzekerd te zijn van een plekje in de zon. De woningen aan de Kerrieweg hebben een trappetje naar de entree. Een fraai detail dat ook iets doet met ...

Volledige omschrijving
Aan de Ketjapweg en de Kerrieweg liggen de woningen van het type E. Kies je voor een tuin op het zuiden of oosten? Ze zijn beide diep genoeg om bij mooi weer verzekerd te zijn van een plekje in de zon. De woningen aan de Kerrieweg hebben een trappetje naar de entree. Een fraai detail dat ook iets doet met de beleving in het huis. Want zit je in de keuken, dan kijk je net even wat mooier uit en je geniet van net iets meer privacy.
  • woonoppervlakte 113 m²
  • brede woning 5,7 meter
  • diepe tuin – met berging – op het zuiden of oosten
  • tuingerichte woonkamer met grote schuifpui
  • praktische trapkast
  • 3 ruime slaapkamers
  • badkamer met douche, wastafel en 2e toilet
  • vrij indeelbare zolder met wasmachine- en drogeropstelplaats

Share |
Meer woningen
Meer woningen