Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Veranda, Vijfhuizen Powered by Niki
Nieuwbouw:
Veranda, Vijfhuizen

Type: Koop
Plaats: Vijfhuizen
Aantal: 2
Soort: Vrijstaand
Prijs: € 355.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Vijfhuizen
Info
Ligging
Van oorsprong is het dorp Vijfhuizen, dat momenteel ruim 4.000 inwoners telt, een landtong in de Haarlemmermeer. Het grootste deel van de polder werd pas in het midden van de negentiende eeuw drooggemalen. Het voormalige stoomgemaal De Cruquius, tegenwoordig een museum, herinnert daar nog aan....

Volledige omschrijving
Ligging
Van oorsprong is het dorp Vijfhuizen, dat momenteel ruim 4.000 inwoners telt, een landtong in de Haarlemmermeer. Het grootste deel van de polder werd pas in het midden van de negentiende eeuw drooggemalen. Het voormalige stoomgemaal De Cruquius, tegenwoordig een museum, herinnert daar nog aan. In veel opzichten lijkt de klok sindsdien stil te hebben gestaan. De lintbebouwing langs de oude dijk en het vroegere dorpsstationnetje van de Haarlemmermeerspoorlijn voeren u terug in de tijd.

Vijfhuizen is een 'dorp' en dat blijft gelukkig zo. Zoals reeds is aangestipt, hoeft u niet bang te zijn dat de horizon wordt volgebouwd. Integendeel: uw groene woonomgeving zal in de nabije toekomst alleen nog maar groener worden. In het kader van koepelproject 'Haarlemmerméér Groen', waarin de aanleg van 2.000 hectare groen- en recreatiegebied wordt gerealiseerd, is de Geniedijk reeds van nieuwe beplanting en een ecologische oeverstructuur voorzien. Andere groene blikvangers in de directe nabijheid zijn park de Groene Weelde en niet te vergeten het wereldberoemde Floriade-terrein. Doorlopende fietspaden zorgen voor een groene en gezonde verbinding.

Het project
U bent zelf de regisseur: u kiest een architect en een aannemer en realiseert uw droomhuis op een van de schitterende kavels van de Veranda. Vanuit uw woonkamer en ruime tuinterras lacht u bovendien een fraai uitzicht over het water tegemoet. Wonen in De Veranda is in álle opzichten oeverloos genieten van een vijfsterrenlocatie.

Omgeving
Uw eigen plek tussen water en groen
Het kopen van een vrije kavel in De Veranda is de ultieme manier om een eigen plek te creëren in het prachtige decor dat wordt gevormd door de historische Geniedijk. Een uitzicht waarvan u tot in de verre toekomst ongestoord kunt blijven genieten. Z...

Volledige omschrijving
Uw eigen plek tussen water en groen
Het kopen van een vrije kavel in De Veranda is de ultieme manier om een eigen plek te creëren in het prachtige decor dat wordt gevormd door de historische Geniedijk. Een uitzicht waarvan u tot in de verre toekomst ongestoord kunt blijven genieten. Zowel het fort Vijfhuizen als dijk is door Unesco tot Werelderfgoed uitgeroepen. De vrije bouwkavels zijn direct leverbaar met een eigen keuze voor aannemer en/of architect.

Kavelpaspoort
Om de kwaliteit en harmonie van de Veranda te Vijfhuizen te waarborgen, zijn een aantal randvoorwaarden voor de nieuw te bouwen villa’s op de vrije kavels opgesteld:
• De architectuurstijl is klassiek met een dorpse schaal en passend qua stijl
  in de rij van de reeds gerealiseerde tweekappers aan de Veranda.
• Zowel het hoofdgebouw, als de aan- en bijgebouwen, hebben een kap.
  Variatie in kapvorm en -richting is mogelijk.
• Het gevelmateriaal is handvorm metselwerk in waalformaat. Er is keuze uit
  de drie volgende kleuren voor het metselwerk: donkerrood gesinterd,
  oranjerood gesinterd en licht brons gesinterd.
• De kozijnen worden aan de buitenzijde parelwit RAL 1013.
• De daken worden uitgevoerd in keramische pannen in één van de twee
  volgende kleuren: antraciet of rustiek (rood/bruin)
• Het bestemmingsplan en haar ruimtelijk kader zijn bindend.

Share |
Meer woningen
Meer woningen