Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Vlaardings Geluk, Vlaardingen Powered by Niki
Nieuwbouw:
Vlaardings Geluk, Vlaardingen

Type: Koop
Plaats: Vlaardingen
Aantal: 3
Soort: Rijwoning
Prijs: € 277.492 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Vlaardingen
Info
Ben je op zoek naar een ruime eengezinswoning in Vlaardingen? Dan laten wij je graag kennismaken met Vlaardings Geluk. Dit gezellige buurtje ligt in de wijk Babberspolder en bestaat uit 122 eengezinswoningen rondom een groene binnentuin. Het grootste gedeelte van de woningen is onlangs opgeleverd en snel t...

Volledige omschrijving
Ben je op zoek naar een ruime eengezinswoning in Vlaardingen? Dan laten wij je graag kennismaken met Vlaardings Geluk. Dit gezellige buurtje ligt in de wijk Babberspolder en bestaat uit 122 eengezinswoningen rondom een groene binnentuin. Het grootste gedeelte van de woningen is onlangs opgeleverd en snel te betrekken. Er zijn nog een aantal woningen beschikbaar. Meer weten? Bekijk het actuele woningaanbod op en breng een bezoek aan de woningen van uw voorkeur. Je kunt hiervoor een afspraak maken met Makelaardij Thuis via telefoonnummer 010-1.

Babberspolder
De Vlaardingse wijk Babberspolder-Oost ondergaat een ware metamorfose en wordt Babberspolder-Nieuw! Oude woningen worden gesloopt en daarvoor in de plaats komen nieuwe eengezinswoningen en appartementen. Eén van deze projecten is Vlaardings Geluk. Naast de sfeervolle wijk Ambacht komen circa 350 nieuwe koop- en huurwoningen in verschillende prijscategorieen.

Omgeving
Woningtype B3 is een tussenwoning met drie slaapkamers en een ruime zolder. De woning beschikt over een erker aan de voorzijde. De woningen liggen aan de randen van het plangebied met uitzicht op de openbare groenstrook.

De woning (133 m2) heeft een kleine privévoortuin met een ...

Volledige omschrijving
Woningtype B3 is een tussenwoning met drie slaapkamers en een ruime zolder. De woning beschikt over een erker aan de voorzijde. De woningen liggen aan de randen van het plangebied met uitzicht op de openbare groenstrook.

De woning (133 m2) heeft een kleine privévoortuin met een eigen bankje of plantenbak en is 5.40 meter breed. Achter de voordeur kom je in de hal met toilet, meterkast en de trap naar de eerste verdieping. De keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en staat in open verbinding met de woonkamer, waardoor er een woonoppervlakte ontstaat van 38 m2. Met een uitbouw aan de achterzijde van de woning kan het woonoppervlak worden uitgebreid met ruim 10 m2. Achter in de tuin bevindt zich de privéparkeerplaats voor de auto en staat een ruime berging voor fietsen en tuinmaterialen. De diepte van de tuin varieert van 9 tot 12 meter en is afhankelijk van de ligging van de woning.

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers (8, 12 en 15 m2) en een badkamer. De badkamer is standaard voorzien van een wastafel, douchehoek en toilet. Naar eigen wens kun je het sanitair nog uitbreiden met bijvoorbeeld een ligbad.

Op de zolderverdieping van 33 m² vind je de wasmachine- en drogeraansluiting. Deze ruime zolder kun je naar eigen wens indelen. Bijvoorbeeld om een werkkamer of extra slaapkamer te creëren of uit te breiden met een dakkapel. De woningen worden verkocht met eigen grond.Share |
Meer woningen
Meer woningen