Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Hooghkamer DORP fase 1, Voorhout Powered by Niki
Nieuwbouw:
Hooghkamer DORP fase 1, Voorhout

Type: Koop
Plaats: Voorhout
Aantal: 1
Soort: Geschakeld
Prijs: € 485.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Voorhout
Info
Sfeer
Met woongebied DORP wordt het ‘oude’ dorp van Voorhout afgemaakt. De architectuur van de gezellige woonbuurt sluit mooi aan op de omliggende bebouwing. De variatie in woningtypes, wisselende kappen, speelse erkers en voortuinen met verschillende dieptes zorgen voor een prettig, ...

Volledige omschrijving
Sfeer
Met woongebied DORP wordt het ‘oude’ dorp van Voorhout afgemaakt. De architectuur van de gezellige woonbuurt sluit mooi aan op de omliggende bebouwing. De variatie in woningtypes, wisselende kappen, speelse erkers en voortuinen met verschillende dieptes zorgen voor een prettig, gevarieerd straatbeeld.

Bebouwing
De bebouwing in DORP vormt de begeleiding en de begrenzing van de openbare ruimte. Langs de woonstraten is een huis met twee lagen en een kap het uitgangspunt. Door te variëren met goot- en nokhoogte en op sommige woningen de kap te draaien wordt de gewenste variatie bereikt.  

Woningen
In de eerste fase van DORP zullen traditionele woningen worden gebouwd. Het gaat hier om woningen opgetrokken in baksteen en met een pannen dak. De sfeer van de architectuur doet wat jaren ’30 aan, maar dan in een wat moderner jasje.  De details in de architectuur, zijn met name de royale overstekken, de witte kozijnen en de lange kappen, afgewisseld met erkers en uitbouwen.

Heijmans start begin november 2013 met de verkoop van de eerste 25 woningen in woongebied DORP. Dit zijn ééngezinswoningen, rug-aan-rugwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en één geschakelde villa. Na een goed verloop van de verkoop verwachten we in mei 2014 te kunnen starten met de bouw van deze woningen.  
 

Omgeving
Deze geschakelde villa staat op een kavel van bijna 400 m² eigen grond aan het water. Door de royale uitbouw aan de zijkant, heeft dit huis over 3 woonlagen voldoende ruimte. Met 5 slaapkamers voldoende ruimte voor kinderen, logees of study.

Share |
Meer woningen
Meer woningen