Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Kloosterhof - De Abdij -, Wamel
Nieuwbouw:
Kloosterhof - De Abdij -, Wamel

Type: Koop
Plaats: Wamel
Aantal: 2
Soort: Kavel
Prijs: € 113.575 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Gelderland | Wamel
Info
Afbeeldingen

De stedenbouwkundige opzet van dit bijzondere project refereert aan de karakteristiek van een dorp: kleinschalig, maar wel met verschillende woningtypen in een breed prijsklassenniveau. Kinderen kunnen er veilig en naar hartenlust spelen, binnen de wijk wordt gezorgd voor een volledige 30-km inrichting....

Volledige omschrijving

De stedenbouwkundige opzet van dit bijzondere project refereert aan de karakteristiek van een dorp: kleinschalig, maar wel met verschillende woningtypen in een breed prijsklassenniveau. Kinderen kunnen er veilig en naar hartenlust spelen, binnen de wijk wordt gezorgd voor een volledige 30-km inrichting. Iedereen, van starter tot particuliere bouwer, kan er slagen. Deze verscheidenheid draagt bij aan sociale samenhang en een levendige wijk waar je ook overdag 'gewoon de buurman' tegenkomt.

In dit plan zijn reeds veel particuliere bouwers u voorgegaan met een verscheidenheid aan dorpse, maar ook zeer eigentijdse ontwerpen. Er is geen Beeldkwaliteitplan dus uw eigen wensen kunnen worden vertaald naar uw droomhuis.

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen