Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De tuinen van Julia, Wateringen Powered by Niki
Nieuwbouw:
De tuinen van Julia, Wateringen

Type: Koop
Plaats: Wateringen
Aantal: 19
Soort: Rijwoning
Prijs: € 249.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Wateringen
Info
48 grondgebonden woningen met tuin (waar van 34 rijwoningen, 12 geschakelde woningen en 2 vrijstaande woningen).
Vanaf € ca. 250.000,- euro v.o.n.
 

Omgeving
Uitzicht over de singel - ziet u het al voor zich?
Hoe ziet u zich graag wonen? Aan een sfeervolle singel, in een wijk waarin het groen het voor het zeggen heeft? Kies dan voor de Sineglwoningen in de Tuinen van Julia. Door de ligging aan de authentieke singel lijkt het wel of uw woni...

Volledige omschrijving
Uitzicht over de singel - ziet u het al voor zich?
Hoe ziet u zich graag wonen? Aan een sfeervolle singel, in een wijk waarin het groen het voor het zeggen heeft? Kies dan voor de Sineglwoningen in de Tuinen van Julia. Door de ligging aan de authentieke singel lijkt het wel of uw woning nog meer sfeer heeft gekregen. Heerlijke woningen zijn het, voor welk type u ook valt: de tussenwoning, de kopwoning of de verhoogde Singelwoning.

In alle gevallen heeft u beneden een woonkamer met open keuken van plezierige afmetingen - te danken aan de flinke brredte van uw woning, maar liefst zeven meter. Boven kunt u met de drie slaapkamers alle kanten uit. Uw badkamer is voorzien van een douche én een bad. En voor de ruimte die u dán eventueel nog te kort komt, is er de multifunctionele zolderetage. Groot genoeg om nog een extra kamer, een werkkamer, een speelplek voor de kinderen of wat u maar wilt te realiseren.

Share |
Meer woningen
Meer woningen