Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Weespergilde, Weesp
Nieuwbouw:
Weespergilde, Weesp

Type: Koop
Plaats: Weesp
Aantal: 42
Soort: Appartement, Hoekwoning, Rijwoning
Prijs: € 160.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Weesp
Info
Afbeeldingen
Bouwnummers

 Dagelijks genieten van alle gemakken en de dynamiek van de stad, maar ook heerlijk rustig wonen? Het kan! In het hart van Weesp, op het terrein van de voormalige houthandel De Vechtstreek, wordt Weespergilde gerealiseerd. Een bijzonder nieuwbouwproject met een grote versche...

Volledige omschrijving

 Dagelijks genieten van alle gemakken en de dynamiek van de stad, maar ook heerlijk rustig wonen? Het kan! In het hart van Weesp, op het terrein van de voormalige houthandel De Vechtstreek, wordt Weespergilde gerealiseerd. Een bijzonder nieuwbouwproject met een grote verscheidenheid aan woningen en appartementen.


Individuele keuzes
De grote variatie aan woningen biedt volop mogelijkheden voor individuele keuzes. Bijvoorbeeld: u kunt ervoor kiezen aan het water te gaan wonen, om gelijkvloers te gaan wonen of u kunt kiezen voor een royale eengezinswoning. Als u behoefte heeft aan extra slaapkamers kunt u kiezen voor een woning waarbij het mogelijk is  één of zelfs twee extra slaapkamers te creëren! Wat alle woningen met elkaar gemeen hebben is dat zij allemaal beschikken over minimaal één buitenruimte.

Weespergilde is een combinatie van bijzondere architectuur, grote variatie en rust. Het is juist die unieke combinatie die wonen in Weespergilde zo speciaal zal maken.

Omgeving

Wat is er heerlijker dan wonen in een centrum van een eeuwenoude stad, bruisend van de gezelligheid en met alle voorzieningen bij u om de hoek? We praten hier over wonen in het hart van Weesp.
Het eeuwenoude Weesp is een stad in de provincie Noord-Holland en is g...

Volledige omschrijving

Wat is er heerlijker dan wonen in een centrum van een eeuwenoude stad, bruisend van de gezelligheid en met alle voorzieningen bij u om de hoek? We praten hier over wonen in het hart van Weesp.
Het eeuwenoude Weesp is een stad in de provincie Noord-Holland en is gelegen aan de rivier de Vecht tussen Amsterdam en ‘t Gooi. Weesp biedt veel mogelijkheden op het gebied van gezelligheid, voorzieningen en natuur. Het is een stad voor de echte levensgenieter.

 

Weesp is met de auto en het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Vanaf Weespergilde loopt u via de Blomstraat en de Herengracht in ongeveer 5 minuten naar het treinstation van Weesp. Hier heeft u goede verbindingen naar omliggende dorpen en steden. Zo bent u bijvoorbeeld in circa 15
minuten met de trein in het centrum van Amsterdam of Hilversum. Beide treinen rijden vier keer per uur.

Met de auto is Weesp uitstekend bereikbaar vanaf de A2 via de N236 en via de Weesperweg vanaf de A1.

In Weespergilde combineert u het beste van wonen in het hart van Weesp met haar vele voorzieningen met een prachtig rustig gelegen woning die van alle gemakken is voorzien.

Share |
Afbeeldingen
Impressie 1: Weespergilde, Weesp Impressie 2: Weespergilde, Weesp Impressie 3: Weespergilde, Weesp
Info
Kaart
Keuring
Aanmelden nieuwsbrief
Helaas, kunt u hier (nog) geen informatie aanvragen.
Wilt U op de hoogte worden gehouden, meld U dan aan voor de nieuwsbrief.
Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
E-mail
Meer woningen
Meer woningen