Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:'t Hof van Weesp, Weesp Powered by Niki
Nieuwbouw:
't Hof van Weesp, Weesp

Type: Koop
Plaats: Weesp
Soort: Geschakeld
Prijs: € 0 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Weesp
Info
In het noorden van Weesp, op de locatie aan de Papelaan naast de nieuwe sportvelden, worden 177 nieuwbouwwoningen gerealiseerd. 't Hof van Weesp bestaat uit een parkachtig binnenhof met woningen en appartementencomplex, omgeven door een slotgracht. De woningen kenmerken zich door eigentijdse architectuur e...

Volledige omschrijving
In het noorden van Weesp, op de locatie aan de Papelaan naast de nieuwe sportvelden, worden 177 nieuwbouwwoningen gerealiseerd. 't Hof van Weesp bestaat uit een parkachtig binnenhof met woningen en appartementencomplex, omgeven door een slotgracht. De woningen kenmerken zich door eigentijdse architectuur en het gebruik van duurzame materialen. Het plan is verdeeld in geschakelde parkwoningen, appartementen en twee-onder-een kapwoningen aan het water. Veel aandacht wordt besteed aan openbare ruimten zoals water en groen. Parkeren voor bewoners vindt grotendeels in gebouwde parkeervoorzieningen plaats. De ontsluiting is via drie bruggen.
Het programma van bebouwing zal bestaan uit:
Een appartementengebouw omgeven door water met 75 koopwoningen en parkeerplaatsen op de begane grond onder het gebouw. Onderverdeeld in; 32 startersappartementen met Gereglementeerd Eigendom (circa 85m²)19 middeldure appartementen (van circa 100m²)24 duurdere appartementen (vanaf circa 110m² tot 150m²)70 geschakelde parkwoningen (circa 120m² en 140m²) (koop) met privétuin en gezamenlijk groen en overdekte en besloten parkeerplaatsen op de begane grond.32 twee-onder-een-kapwoningen (circa 150m²) (koop) met aan het water grenzende terrassen en carports op eigen terrein.
Het plan bevindt zich nu in de schetsontwerpfase en wordt nu verder uitgewerkt. Hierdoor is er op dit moment geen extra informatie beschikbaar.

 
Zie ook de projectsite /> 

Omgeving
Hogewey

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen