Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Koetshuis Nijswiller, Wittem
Nieuwbouw:
Koetshuis Nijswiller, Wittem

Type: Koop
Plaats: Wittem
Aantal: 4
Soort: Appartement, Hoekwoning
Prijs: € 215.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Limburg | Wittem
Info
Afbeeldingen
Bouwnummers
Onder architectuur verbouwd appartement in een negentiende-eeuwse koetshuis gelegen in het park van kasteel Nijswiller. Zeer luxueus en comfortabel. Exclusief sanitair van het Finse merk Durat, afwerking met Australisch Dune-mozaïek . Royale serre met aangrenzende tuin. Het appartement is voorzien van wand...

Volledige omschrijving
Onder architectuur verbouwd appartement in een negentiende-eeuwse koetshuis gelegen in het park van kasteel Nijswiller. Zeer luxueus en comfortabel. Exclusief sanitair van het Finse merk Durat, afwerking met Australisch Dune-mozaïek . Royale serre met aangrenzende tuin. Het appartement is voorzien van wand- en vloerverwarming en een hoogwaardig bedieningssysteem (domotica). Laag energieverbruik, elektrische ramen. (Mede-)eigendom kasteelpark, serviceruimte met was- en droogmachine. Optie parkeerplaats in ondergrondse garage. Het koetshuis is van historische waarde vanwege de originele balkenconstructies met pen-gat-verbindingen en karakteristiek negentiende-eeuws metselwerk. Dit hoogwaardige appartement bevindt zich op de begane grond in het midden van het pand. Men verkrijgt toegang tot het koetshuis via de eeuwenoude toegangspoort of langs de riante oprijlaan over de brug over de Sinzelbeek. Dagelijks ervaart men hier de pracht van het wonen in een (eigen) kasteelpark. Aan de voorzijde van het pand ligt een sfeervol plein dat is voorzien van Belgische natuurstenen 'kinderkopjes'. Een centrale hal geeft toegang tot het appartement. De geïntegreerde slaap- en badkamer is gelegen aan de zijde van het kasteelpark. Deze royale ruimte is voorzien van zeer exclusief sanitair en vakkundig afgewerkt met Dune-mozaïek. Aan de andere zijde ligt de living met een grote serre van waaruit men van een prachtig uitzicht geniet over het heuvellandschap. Beide ruimtes worden met elkaar verbonden door een ronde toiletruimte die is voorzien Mosa-Maestricht-stroken. Door deze intrigerende, architectonische vondst ontstaat een speelse combinatie van glooiende muren en strakke lijnen. Het professionele stucwerk komt optimaal tot uitdrukking door agaatgrijze plavuizen van Mosa. (b)Open dag: 4 september 2010(/b). U kunt zich hiervoor aanmelden op de Kasteel Nijswiller website. Er worden 5 appartementen gerealiseerd in Kasteel Nijswiller en 4 appartementen in het Koetshuis zijn inmiddels opgeleverd: Kasteel I, 199 m2, appartement, €805.000 Kasteel II, 190 m2, appartement, €750.000 Kasteel III, 153 m2, appartement, €550.000 Kasteel IV, 137 m2, duplex, €750.000 Kasteel V, 165 m2, duplex, €640.000 Koetshuis A, 127 m2, woning, €330.000 Koetshuis B, 77 m2, appartement, €215.000 Koetshuis C, 110, appartement, €320.000 Koetshuis D, 101, appartement, €290.000 Bij elk appartement hoort de (mede-)eigendom van het kasteelpark dat door de overheid is aangewezen als een historische buitenplaats, Hierdoor geniet men (b)aanzienlijk fiscale voordelen(/b): geen overdrachtsbelasting, geen successierecht en beperkte WOZ van toepassing! Het appartement heeft een perfecte ligging op de route Maastricht-Vaals en is omgeven met vele restaurants, wandelroutes en het indrukwekkende geuldal. Bezoek voor meer foto's een informatie de website van 'Kasteel Nijswiller'.

Omgeving
Midden in het Limburgse Heuvelland in een eigen park van 12.000 m2. Dichtbij de steden Maastricht, Aken en Luik in het hart van de Euregio. Winkels voor de dagelijkse boodschappen in het nabijgelegen Vaals. De AH is 's-avonds, zaterdag en zondag geopend.

Share |
Afbeeldingen
Impressie 1: Koetshuis Nijswiller, Wittem Impressie 2: Koetshuis Nijswiller, Wittem
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen