Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Graaf, Woerden Powered by Niki
Nieuwbouw:
De Graaf, Woerden

Type: Koop
Plaats: Woerden
Soort: Geschakeld
Prijs: € 0 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Utrecht | Woerden
Info
Woonproject “De Graaf” is gelegen aan de Hoge Rijndijk in Woerden en maakt onderdeel uit van het totale nieuwbouwproject genaamd “Heeren van Woerden”. Langs de rivier ‘de Oude Rijn’ gaat Vesteda in “De Graaf” 46 appartementen verhuren. De appartementen zijn r...

Volledige omschrijving
Woonproject “De Graaf” is gelegen aan de Hoge Rijndijk in Woerden en maakt onderdeel uit van het totale nieuwbouwproject genaamd “Heeren van Woerden”. Langs de rivier ‘de Oude Rijn’ gaat Vesteda in “De Graaf” 46 appartementen verhuren. De appartementen zijn ruim (ca. 75 m² tot 98 m²) en hebben een luxe keuken voorzien van koelkast, vaatwasmachine en kookplaat met afzuigkap. Alle appartementen zijn gelegen aan de galerij en hebben een tuin, balkon of (dak)terras met zicht op de gezamenlijke binnentuin. In de onderliggende parkeergarage is voor elk appartement een parkeerplaats gereserveerd. De verhuur start naar verwachting in januari 2010.
De verhuurprijzen zijn op dit moment nog niet bekend. Voor meer informatie kunt u terecht op Op deze site kunt u zich ook aanmelden als geïnteresseerde, zodat wij u op de hoogte kunnen houden.

Omgeving
Boerendijk en Bomenwijk

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen