Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De 7 Gevels, Woerden Powered by Niki
Nieuwbouw:
De 7 Gevels, Woerden

Type: Koop
Plaats: Woerden
Aantal: 2
Soort: Penthouse
Prijs: € 475.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Utrecht | Woerden
Info
Kom ook wonen in De 7 Gevels in het centrum van Woerden...
Een twee-kamerappartement of een vier kamerappartement? Heb je liever een herenhuis of misschien zelfs wel een penthouse op het oog? In totaal zijn er 42 appartementen en 9 woningen.
Wonen aan de Hogewalstraat Volledige omschrijving
Kom ook wonen in De 7 Gevels in het centrum van Woerden...
Een twee-kamerappartement of een vier kamerappartement? Heb je liever een herenhuis of misschien zelfs wel een penthouse op het oog? In totaal zijn er 42 appartementen en 9 woningen.
Wonen aan de Hogewalstraat
Knus en rustig wonen in het centrum van Woerden. Op het gemak een boekje lezen in de zonnige tuin terwijl de kinderen buiten aan het spelen zijn. Daarna nog even boodschappen doen, te voet, want de winkelstraten liggen toch om de hoek. Dat kan allemaal in de 5 ruime eengezinswoningen in de Hogewalstraat midden in het centrum van Woerden.
 
Wonen aan het Plantsoen
De nog beschikbare appartementen zijn gelegen aan het Plantsoen. Het mooiste van alles is misschien nog wel dat de appartementen in De 7 Gevels, ook al liggen zij in het stadscentrum, over een geheel vrij uitzicht beschikken! Vanuit het appartement kijk je op het water en de groene oevers van de Singel, het Plantsoen en het achterliggende voormalige exercitieveld. De appartementen op de begane grond hebben zelfs een ruime zonnige tuin en beschikken over een eigen entree vanaf de straatzijde.
De 7 Gevels ligt in Woerden-Centrum aan het Plantsoen. Zelfs de meest kritische beschouwer zal moeten toegeven dat dit een lokatie is met grote kwaliteiten. Het Plantsoen bevindt zich net binnen de Singel en maakt daarmee deel uit van het historische centrum van Woerden. De hoofdwinkelstraat, de Voorstraat ligt letterlijk om de hoek. Het vernieuwde Kerkplein en het sfeervolle Kazerneplein met vele horecagelegenheiden en leuke terrasjes liggen op slechts vijf minuten lopen. Monumentale gebouwen als Kasteel Woerden en de Petruskerk zijn zelfs nog dichterbij.
 
 

Omgeving
Type P: Penthouses van 156 m2 (bouwnummers 50 en 51)
De riante penthouses zijn gelegen op de bovenste verdieping van het fraaie appartementengebouw en hebben hiermee een schitterend uitzicht over het Plantsoen en het centrum van Woerden. Beide penthouses hebben een balkon aan het Plan...

Volledige omschrijving
Type P: Penthouses van 156 m2 (bouwnummers 50 en 51)
De riante penthouses zijn gelegen op de bovenste verdieping van het fraaie appartementengebouw en hebben hiermee een schitterend uitzicht over het Plantsoen en het centrum van Woerden. Beide penthouses hebben een balkon aan het Plantsoen en een groot terras van 37 m2 of 46 m2 op het dak van het gebouw. We hebben twee plattengronden als idee voor u laten maken, maar de penthouses zijn indeelbaar naar eigen keuze! U kunt over de breedte of de lengte van het appartement wonen. Wilt u een dichte woonkeuken of toch liever een sfeervolle open keuken...? En wat dacht u van een ruime slaapkamer met inloopkast? Het kan allemaal.
  • Gebruiksoppervlakte van circa 156 m2
  • Riante woonkamer met open of dichte keuken
  • Twee of drie slaapkamers [vrij indeelbaar]
  • Ruime badkamer met ligbad en douche met draingoot
  • Sanitair van Villeroy&Boch serie Omnia Architectura en kranen van Hans Grohe
  • Luxe moderne vloer- en wandtegels [stelpost]
  • Twee separate vrijhangende toiletten
  • Twee buitenruimtes: één groot terras van 37 m2 of 46 m2 op het dak en één balkon met uitzicht op het Plantsoen
  • Inpandige grote berging en nog een separate opstelplaats voor wasmachine en wasdroger
  • Privé parkeerplaats en berging op het binnenterrein
Wonen in Woerden-Centrum al vanaf € 475.000,- v.o.n.

Share |
Meer woningen
Meer woningen