Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Stuyvesant State Wolvega, Wolvega
Nieuwbouw:
Stuyvesant State Wolvega, Wolvega

Type: Koop
Plaats: Wolvega
Aantal: 26
Soort: Appartement
Prijs: € 247.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Friesland | Wolvega
Info

Nieuwbouw Appartementencomplex Stuyvesant State te Wolvega Bijzondere architectuur vertaald naar 26 royale appartementen in het centrum van Wolvega aan de Steenwijkerweg/Dr. Dreeslaan. De woningen zijn verdeeld in 7 verschillende varianten, allen met een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers, badkame...

Volledige omschrijving

Nieuwbouw Appartementencomplex Stuyvesant State te Wolvega Bijzondere architectuur vertaald naar 26 royale appartementen in het centrum van Wolvega aan de Steenwijkerweg/Dr. Dreeslaan. De woningen zijn verdeeld in 7 verschillende varianten, allen met een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers, badkamer, toilet en berging en met een woonoppervlakte van ruim 100 m2. Hoogwaardige woningen met een uitzonderlijk wooncomfort. Alle woningen zijn tot in detail doordacht en beschikken over alle faciliteiten die u aan exclusief wonen mag koppelen. Stuyvesant State beschikt over een centrale lift voor toegang naar alle appartementen. Het complex is voorzien van een eigen parkeergelegenheid, gesitueerd in de kelder van het gebouw. In deze kelder bevindt zich tevens per appartement een royale berging. Vanaf het begin is er veel aandacht besteed aan die aspecten die het niveau van wonen bepalen. Ondanks dat de woningen standaard zeer compleet en royaal worden aangeboden, is er uiteraard veel ruimte voor een individuele invulling. Koopsom: € 247.500,- v.o.n. Nog slechts 3 appartementen beschikbaar! (nummers 12,16 en 40)

Omgeving

Wolvega ligt in de fraaie gemeente Weststellingwerf  (Zuid-Oost Friesland) met zijn prachtige natuurgebieden als de Rottige Meenthe en de Lindevallei. Grenzend aan de gemeente Weststellingwerf liggen o.a. het Nationaal Park Drents-Friese Wold, Nationaal Park De We...

Volledige omschrijving

Wolvega ligt in de fraaie gemeente Weststellingwerf  (Zuid-Oost Friesland) met zijn prachtige natuurgebieden als de Rottige Meenthe en de Lindevallei. Grenzend aan de gemeente Weststellingwerf liggen o.a. het Nationaal Park Drents-Friese Wold, Nationaal Park De Weerribben en het natuurgebied De Eese. De omgeving leent zich uitstekend voor fietsen, varen, wandelen en paardrijden.  Weststellingwerf is een echte paardengemeente, de modernste drafbaan van Nederland staat in Wolvega.

Waterrecreatie per boot of kano is goed mogelijk op de riviertjes de Tjonger en de Lende, beide riviertjes sluiten aan op het Friese merengebied inclusief het IJsselmeer.

Wolvega is een aangenaam dorp met ca. 12500 inwoners en heeft een gezellig centrum en een uitgebreid winkelaanbod. Bovendien ligt Wolvega centraal aan de A32 die het dorp verbindt met Heerenveen, Leeuwarden, Steenwijk, Meppel en Zwolle. Wolvega is goed bereikbaar per auto en trein.


Share |
Meer woningen
Meer woningen