Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Beschuitstoren, Wormer
Nieuwbouw:
Beschuitstoren, Wormer

Type: Koop
Plaats: Wormer
Aantal: 3
Soort: Geschakeld
Prijs: € 0 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Wormer
Info
Afbeeldingen

De nieuwe Beschuitstoren komt direct aan de Dorpsstraat op de locatie van de nrs. 125 tot en met 135. De entree komt aan de achterzijde. De woningen zijn in twee rijtjes van 3 geschakeld. Een blok komt aan de toren vast en dwars op de weg, het andere blok loopt min of meer evenwijdig aan de Dorpsstraat....

Volledige omschrijving

De nieuwe Beschuitstoren komt direct aan de Dorpsstraat op de locatie van de nrs. 125 tot en met 135. De entree komt aan de achterzijde. De woningen zijn in twee rijtjes van 3 geschakeld. Een blok komt aan de toren vast en dwars op de weg, het andere blok loopt min of meer evenwijdig aan de Dorpsstraat. Door deze indeling ontstaat een soort half open hof, het “Beschuitstorenplein”.
De toren bestaat uit een begane grondlaag en twee verdiepingen. De toren heeft een vierkante plattegrond en wordt naar boven toe smaller. De begane grondlaag is 5 x 5 meter, de tweede verdieping ongeveer 4 x 4 meter.
Tot op 16 meter hoogte zijn de gevels gemetseld met ter hoogte van de verdiepingsvloeren een natuurstenen band. In de gevel bevinden zich aan de oostgevel enkele openingen. Het bovenste deel van de toren is smaller en bestaat uit geschilderd houtwerk. In dit bovenste deel zal aan twee zijden een torenklok komen. De top van de toren is een half ronde bal van lood.
De architectuur van de woningen doet denken aan de oude Zaanse huizen, bestaande uit 1 laag met een kap en een houten gevel. Alle woningen hebben een berging in de achtertuin of aan de zijgevel. Ook de bergingen hebben houten gevels. De woningen worden direct vanaf het plein ontsloten. De woning direct naast de toren kan in combinatie met de toren ook als winkel of bedrijfsruimte worden gebruikt. Aan de achterzijde hebben de woningen een tuintje.
In het plan zijn drie woningen in de huur sector en drie koopwoningen opgenomen.

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen