Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:WESTENDORP, Waluwe II, Zaltbommel Powered by Niki
Nieuwbouw:
WESTENDORP, Waluwe II, Zaltbommel

Type: Koop
Plaats: Zaltbommel
Aantal: 6
Soort: Rijwoning
Prijs: € 173.950 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Gelderland | Zaltbommel
Info
Project Westendorp maakt deel uit van de Waluwe II te Zaltbommel. Dit project bestaat uit de realisatie van 64 koop- en huurwoningen. Naast de gunstige ligging van Zaltbommel langs de A2 ligt Project Westendorp ten opzichte van de diverse dagelijkse voorzieningen ook ideaal. Een supermarkt...

Volledige omschrijving
Project Westendorp maakt deel uit van de Waluwe II te Zaltbommel. Dit project bestaat uit de realisatie van 64 koop- en huurwoningen. Naast de gunstige ligging van Zaltbommel langs de A2 ligt Project Westendorp ten opzichte van de diverse dagelijkse voorzieningen ook ideaal. Een supermarkt, brede school en het gemeentehuis liggen op loopafstand, terwijl ook het postkantoor, de bibliotheek het zwembad en diverse horecagelegenheden vlakbij zijn.

De ruim opgezette 4 kamer woningen met een woonoppervlak van ca 100 m², hebben een ruime en zonnige tuin en zijn door middel van diverse opties aan te passen naar alle persoonlijke wensen.
 

Omgeving
Deze ruime eengezinswoningen hebben een tuin op het westen met berging en achteruitgang. Met een oppervlakte van circa 102,3 m2, inhoud van circa 376 m3 en een kaveloppervlakte van circa 142 m2 heb je hier de ruimte voor het hele gezin.

Vanuit de hal met toilet kan je naar de woonkamer en de keu...

Volledige omschrijving
Deze ruime eengezinswoningen hebben een tuin op het westen met berging en achteruitgang. Met een oppervlakte van circa 102,3 m2, inhoud van circa 376 m3 en een kaveloppervlakte van circa 142 m2 heb je hier de ruimte voor het hele gezin.

Vanuit de hal met toilet kan je naar de woonkamer en de keuken. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de achtertuin of met de trap naar de verdieping. Op de 1e verdieping bevinden zich aan de overloop drie ruime slaapkamers en de badkamer. Via een vaste trap is de ruime vrije indeelbare zolder bereikbaar. Hier kan eventueel een extra kamer worden gerealiseerd.

De woningen worden standaard compleet uitgevoerd met een badkamer en toilet met sanitair van Villeroy & Boch en fraai tegelwerk. Door toepassing van een duurzaam verwarmings- en ventilatiesysteem hebben de woningen een comfortabel binnenklimaat en een laag energieverbruik dat resulteert in lage energiekosten.

Kenmerken
Woonoppervlakte circa 102,3 m²
Perceel circa 142 m²
Inhoud circa 376 m³
Tuin ideaal gelegen op het westen en via een achterpad bereikbaar
In de tuinen wordt een houten berging aangebracht
Villeroy & Boch sanitair
Betegelde badkamer en toilet
3 slaapkamers op de eerste verdieping
Ruime zolder met vaste trap bereikbaar
Hang- en sluitwerk voldoet aan het PKVW (Politie Keurmerk Veilig Wonen)
Volledige 4 kamer woning, voor een zeer scherpe prijs

Share |
Meer woningen
Meer woningen