Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Koniginnehof, Zuidwolde
Nieuwbouw:
Koniginnehof, Zuidwolde

Type: Koop
Plaats: Zuidwolde
Aantal: 6
Soort:
Prijs: € 146.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Drenthe | Zuidwolde
Info
Afbeeldingen

n Koninginnehof, aan de rand van Zuidwolde, heeft Actium tot nu toe 81 huur- en koopwoningen gebouwd. Oorspronkelijk voorzag het plan in de bouw van nog eens acht halfvrijstaande woningen in de hogere prijscategorie. In reactie op de actuele vraag naar meer betaalbare huur- en koopwonin...

Volledige omschrijving

n Koninginnehof, aan de rand van Zuidwolde, heeft Actium tot nu toe 81 huur- en koopwoningen gebouwd. Oorspronkelijk voorzag het plan in de bouw van nog eens acht halfvrijstaande woningen in de hogere prijscategorie. In reactie op de actuele vraag naar meer betaalbare huur- en koopwoningen is er aangepast plan ontwikkeld dat voorziet in de bouw van zes huur- en zes koopwoningen, verdeeld over vier woningblokjes van drie. Afhankelijk van de uitkomst van de omgevingsvergunningprocedure hoopt Actium in september 2013 te kunnen starten met de bouw.

Zowel de huur- als de koopwoningen hebben een tuingerichte woonkamer met open keuken. Op de 1e verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer. De ruime zolder is bereikbaar via een vaste trap. De achtertuin (met berging) is gelegen op het zuidwesten. De toekomstige bewoners van de hoekwoningen kunnen op eigen terrein parkeren.

Actium biedt de zes koopwoningen aan onder Koopgarant-voorwaarden. Dat betekent dat starters op de koopwoningmarkt de woningen met korting kunnen kopen.  

Omgeving

Wonen in een parkachtige omgeving

Naast aandacht voor de kwaliteit van de woningen is er in Koninginnehof ook nadrukkelijk oog voor de woonomgeving. Glooiende gazonnen en hagen zorgen ervoor dat geparkeerde auto’s veelal aan het zicht worden onttrokken en geven de n...

Volledige omschrijving

Wonen in een parkachtige omgeving

Naast aandacht voor de kwaliteit van de woningen is er in Koninginnehof ook nadrukkelijk oog voor de woonomgeving. Glooiende gazonnen en hagen zorgen ervoor dat geparkeerde auto’s veelal aan het zicht worden onttrokken en geven de nieuwe wijk een parkachtige uitstraling. De bestrating met gebakken klinkers maken het geheel af en passen bovendien helemaal bij het dorpsbeeld van Zuidwolde. Speeltoestellen en zitbankjes hebben een centrale plek in Koninginnehof. Hier ontmoeten jong en oud elkaar.

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen