Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:St.Anna - koop/huur -, Zundert
Nieuwbouw:
St.Anna - koop/huur -, Zundert

Type: Koop
Plaats: Zundert
Aantal: 46
Soort:
Prijs: € 0 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Brabant | Zundert
Info

De sfeervolle kloosterappartementen variëren in grootte en worden verkocht in de vrije sector. Alle appartementen zijn bereikbaar via één van de twee hofjes aan de Molenstraat. De muur waarachter deze hofjes schuilgingen, wordt vervangen door een statig en stijlvol hekwe...

Volledige omschrijving

De sfeervolle kloosterappartementen variëren in grootte en worden verkocht in de vrije sector. Alle appartementen zijn bereikbaar via één van de twee hofjes aan de Molenstraat. De muur waarachter deze hofjes schuilgingen, wordt vervangen door een statig en stijlvol hekwerk. Met als resultaat: een meer open aangezicht.

Achter het bestaande klooster komt een L-vormig complex dat uit drie woonlagen bestaat. In deze nieuwbouwvleugels komen 46 tuinappartementen variërend in grootte. De begane grond bestaat uit doorzonwoningen met een eigen entree en buitenruimte. De tuinappartementen op de eerste verdieping zijn gevestigd in de middencorridor. Op de bovenste verdieping bestaan de tuinappartementen uit twee verdiepingen. Deze appartementen hebben een extra kamer en een dakterras onder de nok. Van deze appartementen zijn er 10 bestemd voor verhuur. 36 appartementen zijn bestemd voor verkoop voor zowel starters als in de vrije sector.

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen