Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland

Welke voordelen biedt online marketing voor de verkoop van woningen


Wat heeft u absoluut nodig voor het verkopen van een woning? U dient bekend te zijn, of beter gezegd makkelijk te vinden zijn. Voorheen verliep dit via de traditionele kanalen zoals de krant of andere offline promotiemiddelen. Tegenwoordig daarentegen is het de gewoonste zaak om bijvoorbeeld via social media uw publiek te bereiken.

Ga voor SEO!

Maar wat houdt dit nu eigenlijk in? SEO betekent niets minder dan Search Engine Optimization oftewel zoekmachineoptimalisatie. Dankzij deze methode bereikt u een hoog bereik in een zoekmachine oftewel de organische zoekresultaten.

Waarom?

Een online ervaring wordt gecreëerd door middel van een zoekmachine zoals Google. Tegenwoordig vindt maarliefst meer dan 70% zijn antwoorden op vragen of verricht men een zoektocht naar producten via een search engine om datgene te vinden waar men naar verlangt. Meer dan 67% van de online zoektochten vinden hun antwoorden in de eerste vijf zoekresultaten die de zoekmachine vertoont. Heeft u zich al gepositioneerd in de top vijf zoekresultaten en hierdoor absoluut zichtbaar geworden?

U hoeft zich niet meer druk te maken over in welke krant u gaat adverteren of waar u uw reclameborden gaat plaatsen. Via online marketing bereikt u de juiste doelgroep.Wat kost dit?

Beseft u tevens dat online marketing vergeleken met offline marketing vele malen goedkoper is. Advertentieruimte, de kosten voor het laten drukken van vele folders of de aanschaf van andere promotieartikelen, peperdure campagnes die ook nog eens veel tijd kosten. Dankzij online marketing vergroot uw onderneming zijn bekendheid tegen minder kosten. Het wordt eenvoudiger om gegevens van klanten te verzamelen en deze data te bewaren. Het biedt u de kans om meer informatie gerichter te delen. Via een goede website kunt u de klant eenvoudig en gratis extra services bieden zoals een gratis waardebepaling van de woning, digitale foto’s en tekeningen delen.

Indien u zich liever bezighoudt met het harde sales werk of verricht u liever het veldwerk zoals woningen bezichtigen maar u wilt tevens online schitteren, dan dient u een online marketing bureau in te schakelen.

Schakel een expert in

Online marketing Groningen is een online marketing bureau die u gaat onderwijzen en voorzien van instructies. Door u te ondersteunen zult u als onderneming nog sneller groeien dankzij de data-driven aanpak, de juiste marketingtools en natuurlijk experts die met veel passie de online marketing en de developing voor u op zich gaan nemen.

Meer woningen
Meer woningen