Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Bijlandse poort, Herwen
Nieuwbouw:
Bijlandse poort, Herwen

Type: Koop
Plaats: Herwen
Aantal: 6
Soort:
Prijs: € 164.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Gelderland | Herwen
Info

De starterswoningen hebben een aansprekende bouwstijl. Metselwerk in warme kleuren, ruime overstekken, dakkapellen bij de middenwoningen en luiken bij de hoekwoningen aan de voorkant. De starterswoningen liggen aan de nieuw aan te leggen weg Kerkemorgen met de tuinen op het zuiden gesitueerd. Aan de ach...

Volledige omschrijving

De starterswoningen hebben een aansprekende bouwstijl. Metselwerk in warme kleuren, ruime overstekken, dakkapellen bij de middenwoningen en luiken bij de hoekwoningen aan de voorkant. De starterswoningen liggen aan de nieuw aan te leggen weg Kerkemorgen met de tuinen op het zuiden gesitueerd. Aan de achterzijde is ontsluiting middels een recht van overpad. In de achtertuin komt een houten berging.

Indeling en opties
De entree van de woningen bevindt zich aan de voorkant. In de hal bevinden zich de trapopgang, toilet met fontein, garderobe en de meterkast. Aan de voorzijde van de woning is de keuken gesitueerd, deze is naar eigen wens in te delen. De woonkamer aan de achterzijde heeft een voorraadkast en geeft toegang tot de achtertuin middels een tuindeur bij de middenwoningen en via twee openslaande deuren bij de hoekwoningen.

De eerste verdieping heeft in de basisuitvoering drie slaapkamers in de hoekwoning en twee slaapkamers bij de middenwoningen. Optioneel is het mogelijk om bij de middenwoningen een extra kamer te creëren. De badkamer wordt standaard ingericht met tegelwerk, douche en wastafel. Optioneel is het mogelijk om een toilet toe te voegen en bij de hoekwoningen kan een dakkapel geplaatst worden.

Via een vaste trap is de zolder te bereiken. Hier is de opstelplaats voor de cv-ketel, de mechanische ventilatie en de aansluiting voor een wasmachine en een droger. Alle woningen hebben een dakraam en de hoekwoningen hebben nog een raam aan zowel de voor- als aan de achterkant.

Share |
Info
Kaart
Keuring
Aanmelden nieuwsbrief
Helaas, kunt u hier (nog) geen informatie aanvragen.
Wilt U op de hoogte worden gehouden, meld U dan aan voor de nieuwsbrief.
Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
E-mail
Meer woningen
Meer woningen