Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Alles over Nieuwbouw
Financieel
Inrichting
Profiel
MijnNieuwbouw
E-mail
Wachtwoord
Nog geen account? Vraag deze gratis aan.
Account aanmaken
Badmeubels

Als je een aantal jaren geleden in de gemiddelde Nederlandse badkamer keek zag je dat de badkamers over het algemeen wit waren. Dit gold ook voor de badkamermeubelen.Tegenwoordig stelt men meer eisen aan de badkamer, dat is ook de rede dat er steeds meer designmeubelen in de badkamer te vinden zijn. 

Door het gebruik van de designmeubelen wordt er een gezellige sfeer in de badkamers gecreëerd, waardoor het een ruimte wordt om er voor een langere tijd te vertoeven en niet alleen voor een snelle douche. De huidige meubels zijn reeds op een breedte vanaf 50 of 60 cm leverbaar, wat ook de normale breedte is van een wastafel. Hierdoor kan er aanzienlijk veel ruimte bespaard worden. Tevens kan er bij de wastafel een middenblok worden geplaatst.


Meestal bestaat het middenblok uit het wasbassin, een wastafelblad, een onderbouw- kastje en een spiegel(kastje) met verlichting. Het is altijd mogelijk om rondom dit basiselement aanbouwkasten te plaatsen. Deze worden afgerond met toiletkasten, spiegels, en lichtbalken.

Tevens biedt het middenblok de mogelijkheid om extra hoge of halfhoge kasten er aan toe te voegen. Hierdoor kunt u zelf bepalen hoe uw badkamermeubel eruit komt te zien. Vooral de halfhoge kasten zijn tegenwoordig erg in trek. Het voordeel van deze kastjes is namelijk dat ze overal in de badkamer kunnen worden opgesteld. Er is voldoende keuze uit verschillende modellen. Zo zijn er draaibare hoge kasten op wieltjes of kastjes met glazen deurtjes en open schappen. Daardoor lijken de meubels ook visueel minder plaats in te nemen. Dit effect kunt u versterken door de toepassing van allerlei kleurtjes.

Kortom: door uw badkamermeubels zo goed mogelijk op te stellen kunt u een veel ruimere badkamer creëren. Zoals u hierboven al heeft kunnen lezen is er keuze volop om uw eigen badkamer naar eigen smaak in te richten.

Woonkamer
Item
Meer woningen
Meer woningen