Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Alles over Nieuwbouw
Financieel
Inrichting
Profiel
MijnNieuwbouw
E-mail
Wachtwoord
Nog geen account? Vraag deze gratis aan.
Account aanmaken
Het eerste automatische strijkijzer ter wereld

Siemens introduceert het eerst automatische strijkijzer ter werld. U hoeft niet meer na te denken over de juiste strijktemperatuur.

De automatic-functie is een nieuw gedefinieerde temperatuurstand die geschikt is voor alle bestaande strijkbare weefsels. Door de elektronische sensor zorgt de Slider S5 automatic ervoor dat er geen temperatuurschommelingen zijn en garandeert zo dat het weefsel niet wordt beschadigd. En met het drievoudige AntiCalc-systeem en de uitschakelautomaat in drie standen is het strijken ook voor wat betreft onderhoud en veiligheid makkelijker dan ooit tevoren. Op dit apparaat zit een “auto” functie waardoor u zich niet meer druk hoeft te maken om de strijkinsturcties.

LCD scherm

Het LCD-display is geen overbodig luxe. Het toont zowel de ingestelde als de actuele temperatuur. Een combinatie van optische en akoestische informatie- en waarschuwingsfuncties zorgt voor een uiterst eenvoudige bediening van dit auto-strijkijzer. Zo licht bijvoorbeeld "calc clean" op, wanneer er een kalkreiniging nodig is. En als het strijkijzer zichzelf in de stand-by-modus schakelt, hoort men een akoestisch signaal.

Veiligheid staat voorop

De slider S5 automatic is ook een topper op het gebied van veiligheid door de uitschakelautomaat in drie standen.wanneer de strijkijzer op zijn kant ligt of staat, dan schakelt het apparaat al na 30 seconden in de stand-by-modus, om te voorkomen dat het verder opwarmt. Staat het overeind, dan schakelt het apparaat pas na acht minuten in de veilige modus. Maar geen paniek als het strijkijzer een keer iets langer dan 31 seconden op zijn strijkzool blijft staan: met een beetje beweging wordt de opwarming meteen weer ingeschakeld. De digitale display attendeert men er op als het tijd is om te ontkalken. Men stelt de stoomschakelaar eenvoudig in op Calc'n'Clean en de stoomkamer en strijkzool worden volledig doorgespoeld en kalkrestjes worden verwijderd. Wie had ooit gedacht dat strijken zo relaxed kan zijn.

Bron : www.siemens.nl

Woonkamer
Item
Meer woningen
Meer woningen