Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Alles over Nieuwbouw
Financieel
Inrichting
Profiel
MijnNieuwbouw
E-mail
Wachtwoord
Nog geen account? Vraag deze gratis aan.
Account aanmaken
De Bernhezer Zomerfair in Heeswijk-Dinther

Bent u op zoek naar alles op het gebied van stijlvol buitenleven, wonen, interieur en decoratie? Bezoek dan de Bernhezer Zomerfair in Heeswijk-Dinther, in het weekeinde van vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 augustus.
De bezoekers kunnen zich laten verrassen in zes bijzondere sfeergroepen: Beleven, brocante, buitenmeubilair, levend groen en culinair.

Verspreid over het zomerfairterrein zijn er dagelijks tal van demonstraties te vinden. De liefhebber kan zijn hart ophalen in de sfeergroep Brocante. Hier zijn allerlei hebbedingetjes voor in en rondom huis te vinden. Voor iedere smaak en ieder interieur! Van spulletjes uit het verleden tot de hipste woonaccessoires van nu. Ook voor de tuin is er van alles te zien. Genieten van de tuin, met een barbecue of met vrienden wordt steeds belangrijker. De tuin wordt een soort buitenkamer, dus passend meubilair is een must. En het lome vakantiegevoel beleef je gewoon in je eigen tuin. Kom kijken naar de laatste trends. Je huis inrichten met tal van mooie spullen verhoogt je woonplezier. Een prettige leefomgeving en een gelukkig huisgevoel wil iedereen! De Zomerfair-exposanten bezorgen u dat gevoel. U ziet er de mooiste interieurspullen. Groen staat voor natuur, voor leven. Onze exposanten laten je het wonderlijke van het levende groen zien, dat zowel voor binnen als voor buiten toegepast kan worden. Hoewel de Bernhezer Zomerfair dé Brabantse buitenbeurs is, kunt u er culinair Bourgondisch genieten. Geniet van een smaakvolle Franse wijn, een heerlijke Italiaanse brochette of een Spaanse Tapas. Welkom!

Bron : www.zomerfair.info

Woonkamer
Item
Meer woningen
Meer woningen