Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Alles over Nieuwbouw
Financieel
Inrichting
Profiel
MijnNieuwbouw
E-mail
Wachtwoord
Nog geen account? Vraag deze gratis aan.
Account aanmaken
Woonagenda: Beurs 100% Design

100% Design is het enige evenement op het gebied van interieurdesign in Nederland. Deze beurs vindt plaats in de Van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdam.

Bezoekers

Architecten, interieurarchitecten, ontwerpers en andere vakmensen kunnen het evenement op 15, 16 en 17 juni bezoeken. De consument met een bijzondere interesse in topdesign is uitgenodigd op zaterdag 17 juni.

Deelnemers
Op 100% Design laten fabrikanten, ontwerpers, importeurs en agenten van o.a. meubelen, sanitair, keukens, licht, geluid, textiel, materialen en vloeren hun nieuwste producten zien. Ook vakbladen en beroepsverenigingen zijn vertegenwoordigd.
100% OUTSIDE
Wat dit jaar een bezoek aan 100% Design zeker de moeite waard maakt is de waanzinnige buitentuin. Bijna 800 m² is ingericht door Tuincentrum Jaarsveld. Geniet hier van het prachtige tuinmeubilair, een lekker drankje en het bekijken van de medebezoekers.

Extra activiteiten
Om de bezoekers iets extra’s te bieden, en zich te onderscheiden van andere beurzen, is er op 100% Design meer te beleven dan alleen de standruimten. Onder andere wordt er vervolg gegeven aan de succesvolle feesten van afgelopen jaren, strijden de deelnemers weer om de eer in de Best-of-the-Best competitie, en de stad Rotterdam wordt wederom bij het evenement betrokken in het Off-Site programma. Daarnaast wordt er momenteel aan veel nieuwe, spannende ideeën gewerkt.

100% Design is ook dit jaar weer een sfeervolle inspirerende ontmoetingsplaats waar je absoluut geweest moet zijn!

Bron : www.100procentdesign.nl

Woonkamer
Item
Meer woningen
Meer woningen