Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Alles over Nieuwbouw
Financieel
Inrichting
Profiel
MijnNieuwbouw
E-mail
Wachtwoord
Nog geen account? Vraag deze gratis aan.
Account aanmaken
Tuin & Sfeer 2007 in Martiniplaza Groningen

Tuin & Sfeer: Trends op tuingebied

Martiniplaza Groningen en de beurs Tuin & Sfeer blijkt een gouden combinatie. Want van 15 t/m 18 februari 2007 organiseert Organisatiebureau ’t Noord uit Hoogeveen voor de vijftiende keer deze succesvolle beurs.De tuin is voor veel Nederlanders onmisbaar. Want waar kun je nou beter relaxen dan in je eigen tuin? Bijkomen van de zware werkweek en lekker tuinieren op de vrije zaterdag kan allemaal in je tuin. Om deze redenen presenteert Organisatiebureau ’t Noord de beurs Tuin & Sfeer 2007 in Martiniplaza te Groningen.

Tuinattributen

Op de beurs Tuin & Sfeer is niet alleen aandacht voor het aanleggen van een tuin. Ook kunnen bezoekers producten aanschaffen die van pas komen in of rondom de tuin, zoals bijvoorbeeld gereedschappen, tuinmeubelen, tuinverlichting, hekwerk en barbecues. Maar ook kunnen bezoekers zich laten informeren over de aanleg van een vijver of van een terras. Kortom: alles op tuingebied is aanwezig op de beurs Tuin & Sfeer.

Gratis vrijblijvend tuinadvies

Voor vragen op het gebied van tuinaanleg, kunnen bezoekers terecht op het tuinspreekuur. Een aantal keren per dag beantwoorden hoveniers en andere tuindeskundigen, zoals tuinarchitecten en tuinontwerpers, vragen van bezoekers. Tip: neem een foto of plattegrond van uw tuin mee. U krijgt gratis en vrijblijvend advies aan de hand van uw meegebrachte gegevens tijdens het tuinspreekuur

Tuinbraderie

Voor de ‘final touch’ aan huis en tuin kunnen bezoekers terecht op de Tuinbraderie: een kleine braderie binnen de beurs Tuin & Sfeer waar men aan het goede adres is voor leuke hebbedingetjes en sfeerobjecten. Dit keer staan er ook weer diverse stands waar pracht en praal voor in de tuin te koop is.

Workshops

Ook kunnen bezoekers deelnemen aan workshops.Tevens zijn er demonstraties van verschillende bedrijven te bewonderen. Tijdens de workshops kunnen bezoekers zelf ervaring op doen door actief deel te nemen aan de workshops. En natuurlijk is er altijd de gelegenheid om vragen te stellen aan de deelnemende bedrijven.

Van alles en nog wat

Tuin & Sfeer biedt bezoekers een ruime variatie aan van artikelen in en rondom het huis:
van sierbestrating tot zonwering, van bloemenbollen tot dakkapellen. Ook niet-tuinliefhebbers kunnen rustig een kijkje gaan nemen in Martiniplaza. Want Tuin & Sfeer biedt u ook dit jaar weer veel nieuws!

Huis

Niet alleen de tuin staat centraal op Tuin & Sfeer. Ook voor een op afstand bedienbare garagedeur, hordeur en voor veel meer voorzieningen in en rondom het huis zijn bezoekers aan het goede adres. Het is allemaal mogelijk bij Tuin & Sfeer Groningen.

Zoals gezegd, is het de vijftiende keer dat de beurs Tuin & Sfeer onderdak vindt in Martiniplaza Groningen. Net zoals voorgaande jaren kunnen bezoekers inspiratie opdoen in een aantal sfeertuinen.

De beurs - met circa 70 exposanten - herbergt vanzelfsprekend veel hoveniers, tuinarchitecten en tuincentra. Maar ook andere tuinproducten krijgen volop aandacht op de beurs Tuin & Sfeer. En natuurlijk is er, naast sfeervol ingerichte stands en dito tuinen, ook de mogelijkheid om eens even lekker uit te rusten. Ook is er een groot terras beschikbaar waar u kunt genieten van een lekker kopje koffie.

Openingstijden en prijzen:

Openingstijden
Donderdag 15 februari 2007 14.00 uur – 21.30 uur
Vrijdag 16 februari 2007 14.00 uur – 21.30 uur
Zaterdag 17 februari 2007 10.00 uur – 21.30 uur
Zondag 18 februari 2007 10.00 uur – 17.00 uur

Prijzen

Toegangsprijs bedraagt € 6,00 (65 plus geen korting)
Kinderen tot en met 10 jaar mogen onder begeleiding gratis naar binnen

Vriendinnendag:
Op donderdag 15 februari: 2 vriendinnen, buurvrouwen of moeder en dochter voor de prijs van 1 entree. Maak gebruik van deze actie en bezoek de overweldigende Tuin & Sfeer beurs 2007 in Martiniplaza te Groningen.

Beurslocatie
Martiniplaza
Leonard Springerlaan 2
Groningen

Bron : www.tnoord.nl

Woonkamer
Item
Meer woningen
Meer woningen