Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Alles over Nieuwbouw
Financieel
Inrichting
Profiel
MijnNieuwbouw
E-mail
Wachtwoord
Nog geen account? Vraag deze gratis aan.
Account aanmaken
Nieuwe kleurnuances Cobblestones

Maas & Waal Beton, de uitvinder van de Cobblestones, introduceert deze lente drie nieuwe kleurnuances voor de vertrouwde en nog steeds zeer succesvolle Cobblestone: Barcelona, Valencia en Madrid. Met deze nieuwe kleuren krijgen uw terras of oprit een mediterrane uitstraling! Het is een 100% kleurecht product, aangezien de stenen worden gekleurd met behulp van granulaten.


Cobblestones zijn gemaakt van hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten die een blijvend, kleurecht resultaat garanderen. Een resultaat dat met de jaren alleen maar mooier wordt. Ook de nieuwe stenen hebben een dikte van 8 centimeter. Ze zijn dus robuust en gemaakt voor lange-termijn gebruik. En de maatvoering? Met laser gecontroleerd, en dat is uniek in Europa! Kortom: dat ligt altijd goed en dat legt altijd goed.
Voorlopig zijn de Cobblestones in de nieuwe kleurnuances verkrijgbaar in de maten (lxbxh) 21x21x8 cm, 31,5x21x8 cm en 42x21x8 cm. Goed te weten dat u hiermee vele legpatronen kunt toepassen. Kom gerust eens lang bij de dealers van Cobblestones! Daar liggen monsterstenen klaar, zodat u een prima indruk krijgt van de nieuwe kleuren.
Cobblestones, van de uitvinder!

Bron : www.maasenwaal.nl

Woonkamer
Item
Meer woningen
Meer woningen