Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Alles over Nieuwbouw
Financieel
Inrichting
Profiel
MijnNieuwbouw
E-mail
Wachtwoord
Nog geen account? Vraag deze gratis aan.
Account aanmaken
De Inzetkast: de slimste kast van Europa voor mensen die van ruimte houden

Als er in uw huis één of meer diepe vaste kasten zijn, dan is er voor u de mogelijkheid om ze honderd procent beter te benutten. De inzetkast is ontworpen om de ongebruikte ruimte tussen legplanken en kastdeur 'op te vullen'. Dat betekent dat u geen extra kasten hoeft te plaatsen en dat er dus geen leefruimte verloren gaat, maar dat loze ruimte bergruimte wordt. Tevens is de achterliggende vaak rommelige trapkast aan het oog onttrokken!

 

 

 

Wilt u meer over ons weten, wilt u meer foto's zien van onze kasten of wilt u een vrijblijvende afspraak maken?

 

Surf snel naarwww.INZETKAST.NL 

Het bijzondere van de inzetkast is dat deze in het kozijn van uw bestaande kast geplaatst wordt (dus niet aan de kastdeur) Een uitgekiende constructie: u doet de kastdeur open en kijkt dan tegen een mooi afgewerkte witte kast aan, voorzien van een aantal legplanken. Die kast kunt u wegdraaien als een deur. Dat gaat verbazend gemakkelijk dankzij het 'kogeltaats-lager' in het onderste scharnierpunt.
Daarachter bevindt zich uw oorspronkelijke kast.

U hoeft niet bang te zijn dat de inzetkast alleen gevuld kan worden met snuisterijtjes en speelgoedjes.
De hele kast is namelijk gevat in een stalen frame dat ervoor zorgt dat de kast niet kan gaan doorhangen of kromtrekken, zelfs niet als hij met zijn maximale 75 kg belast wordt. Een ideale oplossing die mooi en betaalbaar is.

Als u een kast heeft met een afwijkende binnenruimte, bijvoorbeeld traptreden achter de deur, een scheef weglopende muur enz. dan kan de vorm van de kast vrijwel altijd aangepast worden. Er wordt dan simpelweg tijdens het plaatsen een schuin stuk van de inzetkast afgezaagd (geen meerkosten). Ook afwijkende kozijnen hoeven geen onoplosbaar probleem te zijn.

Maar er is meer, want buiten de Inzetkast kunt u ook bij ons terecht voor op maat gemaakte inloopkasten, workstations, dubbele ordnerkasten, zolder-knieschotkasten logeerkamerkasten, en echt efficiente interieurbouw, met ons DUBBELE DRAAIBARE KASTSYSTEEM.

Wilt u meer over ons weten, wilt u meer foto's zien van onze kasten of wilt u een vrijblijvende afspraak maken?

 

Surf snel naar www.INZETKAST.NL 

 

Woonkamer
Item
Meer woningen
Meer woningen