Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Alles over Nieuwbouw
Financieel
Inrichting
Profiel
MijnNieuwbouw
E-mail
Wachtwoord
Nog geen account? Vraag deze gratis aan.
Account aanmaken
Woonevent Maastricht en Designroute Maastricht - MECC Maastricht

MAASTRICHT – Woonevent Maastricht en Designroute Maastricht nodigen iedereen uit om van woensdag 14 t/m zondag 18 november 2007 eens op een andere manier naar hun woning en woonomgeving te kijken. Tijdens Woonevent Maastricht komen namelijk de nieuwste collecties tot leven, worden ideeën gerealiseerd, worden dromen gevoed en wordt ‘thuis’ vormgegeven.Ingrid van der Linden, Project Manager Woonevent Maastricht: “Is het niet heerlijk om een passie voor wonen te hebben. Je kozijnen zitten net in hun vierde laklaag, de tuin is al drie keer omgeploegd en je woonkamer heeft weer een metamorfose ondergaan.  Woonbladen stapelen zich op en je hebt je net bedacht dat een nieuwe vloer toch ook geen gek idee zou zijn. Is het niet heerlijk elk seizoen weer nieuwsgierig te zijn naar de nieuwe ontwerpen en trends of hoe binnen buiten wordt of vice versa. Wij prijzen ons gelukkig dat wij in de mogelijkheid zijn om onze passie om te zetten in de wensen van onze bezoekers tijdens Woonevent Maastricht en Designroute Maastricht 2007. "

BADEN – KOKEN – BINNEN – BUITEN

Tijdens Woonevent Maastricht 2007 staan Baden, Koken, Binnen en Buiten centraal.

BADEN

Eindeloos baden, heerlijk tot rust komen na een harde dag werken. De badkamer wordt een belangrijker onderdeel van het huis. Sereniteit, rust, openheid, maar ook functionaliteit vormen de basis van de hedendaagse badkamer. Hier tonen deelnemers hun visie op hedendaags baden.

KOKEN

Mede door de komst van het kookeiland en de groeiende populariteit van koken is de keuken een centraal punt geworden van het huis. De bezoeker beleeft hier een moment van samenzijn, gezelligheid en puur genieten.

BINNEN

Het interieur, een weerspiegeling van het karakter van de bewoner. Stijlen die samenvloeien of nu net botsen, met als doel het  realiseren van het thuisgevoel. Wie op zoek is naar zijn thuisgevoel is hier aan het juiste adres.

BUITEN

De geur van in bloei staande rozen, een zacht briesje, tsjilpende vogels, de warme gloed van de zomerzon, het gevoel van vrijheid.  Wensen voor aan en rondom het huis komen hier tot uiting.

Designroute Maastricht

Wegens het grote succes van vorig jaar wordt wederom parallel aan Woonevent Maastricht Designroute Maastricht georganiseerd. Hierdoor is het mogelijk om in het verlengde van de woonbeurs een bezoek aan de inspirerende stad Maastricht te bezoeken. Verschillende interessante woonwinkels, galeries, musea, architectonische bezienswaardigheden en culinaire locaties liggen op deze route. In samenwerking met partijen als o.a. Provincie Limburg, VVV Maastricht, Academie Beeldende Kunsten, NAi Maastricht, Centre Céramique, Kruisherenhotel etc. wordt gekeken hoe Maastricht van woensdag 14 t/m zondag 18 november geheel in het teken kan staan van Design, in de breedste zin van het woord.

Algemeen

Woonevent Maastricht en Designroute Maastricht vinden plaats van woensdag 14 t/m zondag 18 november 2007 in MECC Maastricht. Van woensdag t/m vrijdag is de beurs geopend van 13.00 - 22.00 uur en in het weekend van 11.00 - 18.00 uur. Entreeprijs voor volwassenen bedraagt € 12,50 (incl. Designroute Maastricht).


Bron : www.WM07.nl

Woonkamer
Item
Meer woningen
Meer woningen