Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Alles over Nieuwbouw
Financieel
Inrichting
Profiel
MijnNieuwbouw
E-mail
Wachtwoord
Nog geen account? Vraag deze gratis aan.
Account aanmaken
Indoor Siergrindvloer

Een indoor siergrindvloer is opgebouwd uit duizenden grindkorrels en heeft een naadloze structuur. Het is een echte natuurvloer, en een blikvanger in elke ruimte. Of u nu van traditioneel klassiek of modern trendy houdt, u bepaalt zelf welke uitstraling de vloer heeft. Grindgigant.nl® biedt u de keuze uit vele enkelkleuren (Gigant Colours), die ook geheel naar wens gemixt kunnen worden (Gigant Mixen). Tegen een geringe meerprijs kunt u kiezen voor diverse speciale kleuren (Special Colours). Ook deze kleuren kunnen naar wens worden gemixt (Special Mixen). In onze Gigant-Shops kunt u de mogelijkheden bekijken.


Veel voordelen
Indoor siergrindvloeren hebben vele voordelen. Ze passen ze in elk interieur en in elke ruimte vanwege hun tijdloze uitstraling en het comfort. De vloeren zijn slijtvast, vuilverbergend, naadloos en geluidsdempend. De indoor siergrindvloeren hebben een laagdikte van circa 6 mm, en kunnen zonder te kappen of breken op nagenoeg elke verharde ondervloer worden aangebracht. Oók op bestaande parketvloeren en plavuizen. Daarbij is de vloer bijzonder geschikt voor vloerverwarming. Een onzichtbare seallaag voorkomt scheur- en kratervorming en garandeert een nagenoeg waterdichte indoor siergrindvloer. Zo heeft u er een leven lang plezier van!

Afwerking / Plinten

U kunt uw indoor siergrindvloer laten voorzien van bijpassende plinten. Deze plinten worden naadloos aangebracht, zodat ze één geheel vormen met de vloer. U heeft de keuze uit RVS plinten, die in verstek worden gelegd, of hardstenen plinten in diverse kleuren en motieven. Wij adviseren uw graag.

Vloerverwarming

De inbouw van vloerverwarming is een mogelijkheid om extra warmte te creëren. De verwarming wordt gefreest of gezaagd in uw bestaande ondervloer. Dit kan een cementdekvloer zijn, of een bestaande tegelvloer. Vloerverwarming draagt bij aan een prettig leefklimaat. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.
Outdoor siergrindvloer (leverbaar bij buitentemperatuur van >18° C.) Grindgigant.nl presenteert nu ook de outdoor siergrindvloer: een blikvanger op uw terras of balkon! De outdoor siergrindvloer kan volledig worden samengesteld aan de hand van de stijl van uw woning of tuin. U heeft daarbij de ruime keuze uit een groot aantal kleuren, die ook gemixt kunnen worden. De outdoor siergrindvloer wordt niet geseald, zodat het regenwater door de vloer heen netjes wegvloeien naar de afvoer. De vloer is zowel geschikt voor het buitenterras als voor het balkon met een ondervloer cement-dek of een prefab balkon. De outdoor siergrindvloer robuust, degelijk en vorstbestendig. U heeft u er een leven lang plezier van! De outdoor siergrindvloeren zijn net als de indoor siergrindvloeren eenvoudig te reinigen.

Bron : www.grindgigant.nl

Woonkamer
Item
Meer woningen
Meer woningen