Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Alles over Nieuwbouw
Financieel
Inrichting
Profiel
MijnNieuwbouw
E-mail
Wachtwoord
Nog geen account? Vraag deze gratis aan.
Account aanmaken
Plannen maken voor een vijver

Het is dan nog wel geen winter, de tijd gaat snel. En voordat u het weet kondigt de lente zich aan. Het is goed om er juist nu al over na te denken welk onderhoud uw tuin straks nodig heeft. Of misschien wilt u de zaak wel grondiger aanpakken. Heeft u wel eens overwogen om een vijver aan te leggen in uw tuin? Het leuke aan een vijver in uw tuin is de geheel eigen biotoop die zo’n waterpartij biedt. Niet alleen in de vijver, met z'n mooie waterplanten en bewoners als vissen, slakken, kikkers en salamanders, maar ook buiten de vijver zorgt 'de watertuin' voor een nieuwe flora en fauna als oeverplantjes, waterjuffers en libellen. Ieder een vijver in stijl

Ieder zijn eigen tuin, ieder zijn eigen stijl, ieder zijn eigen vijver.Vanuit deze gedachte bieden wij een breed assortiment aan basismaterialen en accessoires. Weet u al naar welk type vijver uw voorkeur uitgaat? Voor wie nog geen keuze heeft bepaald, zetten we de verschillende mogelijkheden nog even op een rijtje.

Voorgevormde vijvers

Houdt u van strak modern of natuurlijke grilligheid? Hebt u een bescheiden lapje grond of een flinke tuin? Bij Ubbink heeft u keus uit tientallen voorgevormde vijvers, van minder dan één vierkante meter en een inhoud van 145 liter tot bijna 9 m2 (3800 liter). Met voorgevormde vijvers kunt u werkelijk alle kanten op.

Met folievijvers kunt u alle kanten op

Dankzij vijverfolie bent u volkomen vrij in het ontwerp van de vijver van uw keuze. Daarbij hebt u de keuze tussen vele kwaliteiten materiaal. Op Aqualiner-vijverfolie geven wij met een maar liefst tien jaar garantie op lasnaden UV-stabiliteit en tegen verrotting. Op Aqua Flexiliner zelfs twintig jaar! Als u zich helemaal wilt uitleven in uw vijvertuin, is de folievijver echt wat voor u.

Bron : www.ubbinkgarden.com

Woonkamer
Item
Meer woningen
Meer woningen