Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Alles over Nieuwbouw
Financieel
Inrichting
Profiel
MijnNieuwbouw
E-mail
Wachtwoord
Nog geen account? Vraag deze gratis aan.
Account aanmaken
Basicfloor, woonbeton in huis

Magnovit 2000 basicfloor woonbeton is een robuuste, zeer slijtvaste en naadloze vloer die eruitziet als beton. De vloer is op basis van zand, mineralen, diverse kunststoffen en speciale pigmenten. De woonbeton wordt helemaal ambachtelijk met de hand gelegd. Zoals gezegd heeft deze vloer het uiterlijk van robuust beton. Toch is de vloer niet kil, integendeel. Hij heeft namelijk de warmte en de gebruiksvriendelijkheid van een vloer van kunststof.

U kunt Magnovit 2000 woonbeton toepassen in alle ruimtes van woonhuizen. Maar daar blijft het niet bij. Aangezien woonbeton enorm slijtvast en gemakkelijk in onderhoud is, is het tevens bijzonder geschikt voor kantoren en showrooms. Basicfloor woonbeton is warm en heeft toch een strakke en moderne uitstraling. Het woonbeton is toe te passen op iedere vormvaste en vlakke ondervloer. De vloer heeft een dikte van 4 tot 5 mm en is door en door gekleurd. Het woonbeton is verkrijgbaar in diverse grijze betonkleuren, speciale designkleuren en een aantal standaardkleuren.

Basicfloor Magnovit 2000 Designfloors is een gekwalificeerd bedrijf. Wij bewaken de kwaliteitszorg van het productieproces en het organisatieproces voortdurend. Magnovit 2000 Designfloors levert uitsluitend vloeren van topkwaliteit en biedt u zekerheden waaronder de erkende CBW garantie.

Bron : www.betonlookvloeren.com

Woonkamer
Item
Meer woningen
Meer woningen