Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Alles over Nieuwbouw
Financieel
Inrichting
Profiel
MijnNieuwbouw
E-mail
Wachtwoord
Nog geen account? Vraag deze gratis aan.
Account aanmaken
Aantrekkelijke hulp van Diamant Sabatier in de keuken

BREDA - De messenblokmagneten van diamant Sabatier Frace zijn letterlijk en figuurlijk een aantrekkelijke verrassing voor iedereen die van koken houdt. Buit het feit dat het een mooi product is heeft het ook een buitengewoon hoge kwaliteit.p>Door de krachtige magneten die onzichtbaar verwerkt zijn in het hout blijven de messen veilig vast zitten. De messenmagneten zijn heel makkelijk met een doekje te reinigen waardoor en geen sprake is van sleuven en daarom ook heel hygiënisch.

De nieuwste messenblokmagneet van Diamant Sabatier is vervaardigd van bamboe. Bamboe is zeer hard materiaal en dus zeer geschikt in de keuken. Daarbij is het gebruik van bamboe ecologisch verantwoord omdat dit een natuurproduct is dat heel snel groeit en zichzelf op een natuurlijke wijze aanvult.

Consumentenadviesprijs van de bamboe messenmagneet is € 139,-. De messenblokmagneten van beukenhout zijn verkrijgbaar in 2 maten en kosten € 139,- en 158,-. Welk model je ook kiest, de messenmagneten zijn een feest om mee te werken! 


Bron : www.sabatier.nl

Woonkamer
Item
Meer woningen
Meer woningen