Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Alles over Nieuwbouw
Financieel
Inrichting
Profiel
MijnNieuwbouw
E-mail
Wachtwoord
Nog geen account? Vraag deze gratis aan.
Account aanmaken
Luxe douchecabines van Ucosan

Om echt te ontspannen hoeft u nu niet meer alleen te denken aan relaxen in een ligbad. Met de nieuwste douchecabines komt u geheel aan uw trekken. Ucosan heeft een aantal modellen ontwikkeld voor zowel hydromassage en stoom.

Muse

Alle Muse cabines bestaan zowel in rechthoekige vorm, als in kwartronde of ronde vorm. Ze hebben schuifdeuren van veiligheidsglas en zijn vervaardigd uit hoogwaardig acryl. Al naar gelang het model zijn er verschillende uitvoeringen beschikbaar. De basissystemen zijn: Standard (douche), Extra (douche met hydromassage), Plus (douche met stoom) en Pro (douche met hydromassage en stoom). Bij de ronde cabines zijn deze systemen met nog extra functies uitgerust. Bij alle modellen is aromatherapie mogelijk.

Artica

Water en lucht vormen de basiselementen van stoom- en hydromassagetherapieën. Maar wist u dat ook licht en geluid een ontspannende invloed hebben op lichaam en geest? Daarom heeft Ucosan haar Artica cabines uitgerust met chromotherapie. Dit is lichttherapie op basis van zes verschillende kleuren. Voor een echt totale ontspanning kunt u tijdens elke lichtbehandeling ook genieten van uw lievelingsmuziek.
Met een Artica cabine kunt u de ideale ruimte creëren waarin u kunt ontspannen en extra energie opdoen. Dit alles dankzij dit unieke concept en de technologische snufjes. Stel eenvoudig uw eigen relaxprogramma samen!

 

Bron : www.ucosan.nl

Woonkamer
Item
Meer woningen
Meer woningen