Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Alles over Nieuwbouw
Financieel
Inrichting
Profiel
MijnNieuwbouw
E-mail
Wachtwoord
Nog geen account? Vraag deze gratis aan.
Account aanmaken
Beurs Huis & Tuin straalt de lente uit!

Donderdag 2 t/m zondag 5 maart vindt in het FEC Expo Centrum Leeuwarden de beurs Huis & Tuin plaats. Vier dagen lang zal het FEC Expo omgetoverd worden tot een waar paradijs voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe woning, een tuin wil laten aanleggen, een hypotheek wil afsluiten of zich gewoon wil oriënteren op de ‘woon’markt.“Leeuwarder Straat” nieuw tijdens Huis & Tuin

De Friese hoofdstad, Leeuwarden is niet alleen een parel van cultuur, het is ook een bolwerk van oude en nieuwe architectuur, het winkelhart van Fryslan en tevens: kenniscentrum én motor van regionale werkgelegenheid. Wonen in Leeuwarden betekent: genieten van al die stedelijke dimensies, maar dan in een omgeving van water, rust en ruimte.

Dit jaar kan men dat “wonen in Leeuwarden” beleven tijdens beurs Huis & Tuin. Dit kan door een bezoek te brengen aan de ‘Leeuwarder straat’. Deze straat geeft een impressie van het wonen in de hoofdstad van Fryslân.
Naast muziek en entertainment vindt de bezoeker hier ook de weg naar het rijk geschakeerde woningaanbod van Leeuwarden. Aan de ‘Leeuwarder straat’ zijn namelijk verschillende makelaars, woningbouwverenigingen en projectontwikkelaars gevestigd. Naast aandacht voor verschillende kleinere projecten in Leeuwarden, zal er ook veel aandacht zijn voor de projecten als Zuiderburen, Blitsaerd en Zuidlanden.

Recordaantal modeltuinen

De hoveniers in Friesland hebben massaal hun schouders onder de Saksenhal gezet. De gehele hal van 8500 m2 is door 20 hoveniers omgetoverd tot een groots lenteparadijs. Kenmerken van deze hal zijn de ronde vormen, grote tuinen en het prachtige prieel op het horecaterras.
Modeltuinen van 50 m2 tot 360 m2 laten ideeën, mogelijkheden en verschillende invalshoeken zien van uw mogelijke tuin. U kunt bij de deelnemers terecht voor een toekomstig tuinontwerp, aanlegmogelijkheden of tips om uw tuin ‘natuurlijk’ bloeiend te krijgen en te houden. Iedere hovenier heeft een eigen ontwerp stijl en legt tuinen aan op zijn of haar eigen manier. Doe uw voordeel hiermee en zoek de hovenier of het ontwerp dat bij ú past!

Inspiratie ….. en dan aan de slag!

Huis & Tuin telt een beursoppervlak van 20.000 m2. Door een bezoek aan deze beurs krijgt u de smaak te pakken om te starten met de bouw van uw garage, plaatsen van een dakkapel, kozijnen, of nieuwe keuken. U vindt hier alles voor in- en rond uw woning: garagesystemen, keukens, sanitair, kozijnen, zonweringen of zwembaden, tuindecoratie, de prachtigste (tuin)meubelen, barbecues en tuingereedschap. De nieuwste rages en hebbedingen zijn natuurlijk ook te koop in de lange passage.

De beurs vormt een uitje voor het hele gezin; naast de 180 stands bieden de attracties voor kinderen en de horecavoorzieningen, het totaalpakket voor een informatief en gezellig (middag)dagje uit.


Bron : www.fec.nl

Woonkamer
Item
Meer woningen
Meer woningen