Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Alles over Nieuwbouw
Financieel
Inrichting
Profiel
MijnNieuwbouw
E-mail
Wachtwoord
Nog geen account? Vraag deze gratis aan.
Account aanmaken
Boretti-fornuis met Fry-top

Met name op het gebied van fornuizen is Boretti verreweg de grootste aanbieder. Het aantal mogelijkheden is ongekend.

Boretti wordt uitsluitend geleverd via een netwerk van geselecteerde dealers, waar u een afgewogen advies kunt verwachten.

 

Boretti is een Italiaans merk dat is gespecialiseerd in kookapparatuur. Het uitgangspunt van Boretti is kwaliteit met een eigen design. Omdat de Nederlandse consument hoge eisen stelt bij het uitzoeken van een nieuwe keuken, komt Boretti als leverancier van design keukenapparatuur al snel in beeld.

 

Inmiddels heeft Boretti een vaste plaats in vele Nederlandse keukens veroverd. En wie eenmaal de voordelen van het koken op een Boretti-fornuis heeft geproefd, wil niet anders meer. Boretti blijft haar producten steeds verder ontwikkelen zodat deze altijd toonaangevend zijn.

 

De meest veelzijdige kook-oplossing: de Boretti Fry-Top
De Fry-Top begint steeds meer een begrip te worden in de kookwereld. Waar Boretti de Fry-Top voor het eerst introduceerde op de consumentenmarkt zien we nu dat er pogingen worden gedaan om het succes van de Fry-Top te imiteren. Imitaties die tot op heden ook bij imitaties zijn gebleven daar de samenstelling van de Boretti Fry-Top samen met de geëmailleerde vangschaal onder de plaat het beste resultaat geeft. Met de Fry-Top kunt u bakken op een vlakke metalen plaat zonder dat u daarvoor potten en pannen nodig heeft. De Fry-Top is leverbaar op bijna alle fornuistypen en kan ook geleverd worden op en aantal inbouw- en tussenbouwkookplaten. Om een goede keuze te kunnen maken is het belangrijk om dieper in te gaan op de unieke voordelen van de Boretti Fry-Top zodat u kunt zien dat er maar één echte Fry-Top is.

 

Bron : www.boretti.nl

Woonkamer
Item
Meer woningen
Meer woningen