Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Alles over Nieuwbouw
Financieel
Inrichting
Profiel
MijnNieuwbouw
E-mail
Wachtwoord
Nog geen account? Vraag deze gratis aan.
Account aanmaken
Amerikaanse shutters, trend in raambekleding

In de bioscoop of op televisie bent u ze vast regelmatig tegengekomen. De Shutters dienden al in talloze scènes als achtergrond. Niet voor niets kozen veel regisseurs voor dit originele Amerikaanse zonweringsysteem. Shutters zien er prachtig uit en geven de allermooiste lichtinval. Bovendien is de sfeer op de set in een handomdraai bepaald. Aardedonker voor extra spanning, licht of juist romantisch schemerig…het kan allemaal op hetzelfde ogenblik.In Amerika, maar ook in veel tropische landen zijn Shutters al tientallen jaren populair. En nu is dit originele product ook in ons land verkrijgbaar. Zo'n negen jaar geleden kwam een onderneming uit het Limburgse Venray op het idee om de Shutters te introduceren bij Europese dealers. Het product bleek ook aan deze kant van de oceaan ontzettend geliefd. Binnen korte tijd kozen stijlliefhebbers in Nederland, België en Duitsland massaal voor deze nieuwe revolutie in raamdecoratie. Euroshutters veroverde Europa. Mensen met alle soorten smaken en in iedere leeftijdscategorie ontdekten de voordelen van deze raamdecoratie.

Een binnenhuis raamdecoratie product gemakkelijk in onderhoud, zeer duurzaam,enorm isolerend, leverbaar in vrijwel alle mogelijkheden en naar uw wensen exact op maat gemaakt: shutters blijken vrijwel altijd en in elk interieur de beste oplossing voor uw raamdecoratie en geven zeker een meerwaarde aan uw huis. Shutters worden tevens veel toegepast in gelegenheden als hotels en restaurants.

Onze shutters zijn vervaardigd uit de beste houtsoorten, robuust van vorm staan zij voor een zeer multifunctionele en duurzame oplossing om uw interieur te beschermen van de aantastende zonnestralen. Elk shutterpaneel wordt bij ons dan ook met uiterste precisie en zorg naar uw wens vervaardigd. Door het gebruik van hout zal elk paneel haar unieke kenmerken vertonen.

Shutters geven complete controle over uw uitzicht, privacy en lichtinval.

Bron : www.euroshutters.info

Woonkamer
Item
Meer woningen
Meer woningen