Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Alles over Nieuwbouw
Financieel
Inrichting
Profiel
MijnNieuwbouw
E-mail
Wachtwoord
Nog geen account? Vraag deze gratis aan.
Account aanmaken
De Supreme, comfortabel bed van Jensen

De Supreme van het merk Jensen is een bed in een zo mooi design dat het als prachtig meubelstuk in huis uw interieur verrijkt en uiteraard – en daar gaat het natuurlijk om - uitstekend ligcomfort biedt.

De Jensen Supreme is in zeven aantrekkelijke kleurvariëteiten verkrijgbaar. De zachte kleuren van de natuur zelf waren inspiratiebron voor deze kleuren. Tot in de kleinste details zijn ze consequent doorgevoerd. U zult dan ook ontdekken dat er één en dezelfde wollen stof is gebruikt voor zowel het matras als de box. De Supreme is ontworpen om volledig te voldoen aan de allerhoogste eisen van comfort en kwaliteit. Dat blijkt duidelijk ook intern, uit de constructie en de keuze van het materiaal.


Het slaapoppervlak van het matras is voorzien van stretchstof in alle richtingen. De werking van het exclusieve veringssysteem naar de uiteinden van het bed wordt hierdoor overgebracht en het lichaamsgewicht wordt geabsorbeerd. Ook het topmatras heeft vulling van Talalay Latex, met uitstekende vocht- en luchttransporterende eigenschappen. Jensen heeft ook een laag Quallofil Allerban vezels aangebracht, die bacteriën remmen en huisstofmijt tegengaan. De Jensen Supreme is er in alle standaardmaten en kan ook worden geleverd in speciale afmetingen.

De Jensen Supreme heeft over de hele lengte dubbele vering en een versterkt houten frame van Scandinavisch grenen. Hiermee wordt het Jensen Original Zone-Pocketsysteem geïntroduceerd, met 14 cm hoge veren in de vorm van zandlopers, die een unieke progressieve veerkracht en gewichtsverdeling opleveren. Samen met de zachte schouderzone, de ingebouwde steun voor de taille, prima ventilerende Talalay Latex vulling en jersey stretch stof levert dit een ligcomfort op dat u zelf moet ondervinden. Neem de proef op de som!

De Jensen Supreme is iets heel speciaals, zowel voor mensen die graag naar iets moois kijken als personen die ligcomfort het belangrijkste vinden. Het is het meest exclusieve bed van Jensen, gemaakt voor mensen die alleen met het allerbeste genoegen nemen.

Bron : www.jensenbed.nl

Woonkamer
Item
Meer woningen
Meer woningen