Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Alles over Nieuwbouw
Financieel
Inrichting
Profiel
MijnNieuwbouw
E-mail
Wachtwoord
Nog geen account? Vraag deze gratis aan.
Account aanmaken
Fornuizen | Alles over tips en laatste keuken trends

Wie professioneel wil koken gebruikt een fornuis. Altijd alles bij de hand doordat laden, oven en kookplaat in één blok zijn ingebouwd. Vaak van een schitterend design. Fornuizen hebben toch vaak net iets meer uitstraling dan een losse kookplaat en oven. Vooral in de klassieke of nostalgische keuken zijn fornuizen onmisbaar.Klassiek fornuis

Het klassieke fornuis komt volledig tot zijn recht in combinatie met rvs, hout en natuur tinten. Door voor een eenvoudig werkblad en fronten van de kastjes te kiezen, wordt de aandacht geheel op het klassieke fornuis gericht. Hedendaagse fornuizen zijn multifunctioneel en van alle technische snufjes voorzien. De strakke afzuigkap boven het fornuis maakt de klassieke sfeer compleet.

Landelijk fornuis

Een landelijk fornuis is een combinatie van ouderwetse elementen met moderne belijningen. Landelijke fornuizen zijn vaak in kleur uitgevoerd, als dieprood of frisblauw. Ondanks de uitstalling van vroeger is het landelijk fornuis van alle hedendaagse technische snufjes voorzien!

Modern fornuis

Het moderne fornuis wordt voornamelijk getypeerd door strakke basislijnen. De details, als de knoppen en greepjes, doorbreken deze strakke lijnen waardoor er een speelse eenheid ontstaat. Wanneer de overige keukenapparaten in dezelfde stijl worden gekozen blijft de keuken in evenwicht. Frisse kleuren maken het geheel jong en dynamisch.

Victoriaans fornuis

Het Victoriaans fornuis wordt gekenmerkt door zijn ronde vormen en oude elementen. Het fornuis is vervaardigd uit meerdere soorten materiaal. Van chroom tot gietijzer. Daardoor krijgt dit fornuis een luxueus effect.

In een rustige keuken met niet veel accessoires komt dit fornuis het beste tot zijn recht. Een waar pronkstuk in de keuken!

Woonkamer
Item
Meer woningen
Meer woningen