Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Alles over Nieuwbouw
Financieel
Inrichting
Profiel
MijnNieuwbouw
E-mail
Wachtwoord
Nog geen account? Vraag deze gratis aan.
Account aanmaken
Cleanfire sfeerhaard zonder rookkanaal

FreeFlame sfeerhaarden introduceert een gepatenteerd Cleanfire-system: een keramische brander, passend in vele haarden. Het bijzondere van dit systeem is dat het gebruikt kan worden zonder rookkanaal. De brandstof blijft schoon en zuiver doordat het wordt geabsorbeerd in een speciaal ontwikkeld keramisch materiaal.


Met dit innovatieve systeem kunt u genieten van een natuurgetrouw openhaardvuur, terwijl de investeringkosten niet hoog zijn en de brandstof relatief goedkoop is. Deze brander is geschikt voor zowel woningen met een rookkanaal als voor appartementen of flats.

Waarom kiezen voor het Cleanfire-systeem?

De traditionele haard kent veel ongemakken. Denk maar eens aan houtresten die achterblijven in de haard, maar ook aan de overlast van rook of roet tijdens het stoken. De investering van de aanschaf van een duur rookkanaal is ook een nadeel. Daarnaast beperken wettelijke regels het gebruik van de traditionele haard. In sommige gemeenten wordt zelfs geen toestemming meer gegeven voor de aanleg van een nieuw rookkanaal. Is een geleihaard een oplossing? Nee, want ook brandgelei geeft stank en roet af. Wilt u wel de sfeer van een haard, kies dan voor een stookvorm zonder rookkanaal!

Cleanfire, een schone verbranding

Cleanfire system levert nu een branstof op basis van biologisch ethanol die in combinatie met daarvoor speciaal ontwikkelde materialen word geabsorbeerd. Hierdoor ontstaat er een schone en reukvrije verbranding. FreeFlame sfeerhaarden heeft een regelbare brander ontwikkeld, waarmee u de vlam op elk gewenst moment kunt regelen of doven. De geïntegreerde keramische brander geeft een openvuur dat geen schadelijke stoffen uitstoot. Zuurstof wordt door een haard uit de directe omgeving onttrokken. De stookruimte dient dan ook altijd geventileerd te worden. Met een Cleanfire System heeft u de beschikking over een brander, die de gezelligheid biedt van een haard maar de bijkomende nadelen niet heeft.

Bron : www.freeflame.nl

Woonkamer
Item
Meer woningen
Meer woningen